Türkiye'nin, terörle arasına mesafe koymasını istediği İsveç'ten ilk adım geldi. Terörle mücadeleyi sıkılaştıran yasa tasarısı parlamentoda onaylandı. Türkiye, bu ülkedeki terör örgütü PKK ve FETÖ mensuplarının iadesini istiyor. TRT Haber, bu isimlerden biri olan firari FETÖ'cü Bülent Keneş'in Stokholm'de kaldığı evi görüntüledi.

TRT Haber firari FETÖ'cü Bülent Keneş'in Stokholm'de kaldığı evi görüntüledi

Türkiye, İsveç'te bulunan terör örgütü PKK ve FETÖ mensuplarının da iadesini istiyor. Bu isimlerden biri de Bülent Keneş. TRT Haber, firari FETÖ'cünün Stokholm'de kaldığı evi görüntüledi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan FETÖ'cü Bülent Keneş, İsveç'te yaşıyor. İsveç yargısı, Keneş'in iade kararının kısa süre içerisinde görüşüleceğini, 2023 yılının başında karara bağlanacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'un 7-8 Kasım'daki Ankara ziyareti sırasında FETÖ'cü Bülent Keneş'in ismini vermişti.

Keneş, FETÖ'nün yayın organı Today's Zaman'ın genel yayın yönetmenliğini yapıyordu. 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Süleyman 18.11.2022 09:48
    Bunu bize teslim edeceği zaman kaçma vakti verirler kimse merak etmesin.
  • Deli dumrul 18.11.2022 08:23
    keneş hazır bekle it gibi titre almaya geliyoz...
  • Hamdi Çayıklı 18.11.2022 08:14
    Geçmişte ASALA terör örgütünü çökerten Türkiye, bugünde yurtdışında pkk şehir yapılanması ile kanlı terör örgütü fetö yü imha edecek güce muktedirdir. En kısa zamanda imha etmek mecburiyetinde.
  • Barış 18.11.2022 07:57
    Bazı yorumcu arkadaşlar bu mahlukatları köpeğe benzetmiş .Bunu köpeğe hakaret sayarım.Köpek yal yediği çanağa pisletmez.Bu aşağılık teröristler .Hayvanlardan da aşağılık.
  • Mehmet Emin 18.11.2022 00:32
    Ş harfi fazla olmuş. Kene yeterdi soyadı olarak KPSS hırsızlarına.
Daha fazla yorum görüntüle