Gezi Parkı olayları davasının firari sanığı gazeteci Can Dündar katıldığı sosyal medya yayınında Taksim bombacısı PKK/PYD/YPG'li terörist Ahlam Albashır'ı aklamaya suçu Türkiye'nin üstüne atmaya çalıştı. Can Dündar PKK/PYD/YPG terör örgütüne güzellemeler yaparak Amerika ve terör örgütünü savunarak Türkiye'yi suçladı. Firari gazeteci Can Dündar katıldığı yayında skandal ifadeler kullandı.

Gazeteci Dündar, "Benim anladığım bölgeye müdahale için bahane yaratmaya çalışıyorlar. Örgüt (PKK/PYD/YPG) yalanlayarak bunun kısmen önüne geçti. Yani PKK eşittir YPG formülüyle oraya yapılan yardımı kesmek." dedi.

"ÖRGÜT (PKK/PYD/YPG) YALANLAYARAK KISMEN ÖNÜNE GEÇTİ"

Benim anladığım bölgeye müdahale için bahane yaratmaya çalışıyorlar. Bu bahaneyide bu patlama vesilesi ile bir operasyon için elimizde bir zemin oluşur diye düşünüyorlar. Ve ilk aklımıza gelen oydu zaten yani hep bir gece ansıza gelebilirize şimdi bir gereçke iletilmiş. Ama örgüt (PKK/PYD/YPG) yalanlayarak bunun kısmen önüne geçti. Yani biz yapmadık dedi.

"AMAÇ YPG'YE YARDIMI KESMEK"

İki amacı var bence bütün bu şeylerin birisi belki bir müdahale hazırlığı. İkincisi ABD'ye ve batı dünyasına YPG'yi destekliyorsunuz ama bakın onlar Türkiye'de bomba patlatan teröristler demek. Yani onun PKK'dan bir farkı yok. Argümanını biraz beslemeye çalışıyorlar böylece. Amaç belki ileride konuşuruz İsveç'e de aynı şeyi uyguluyorlar. Yani PKK eşittir YPG formülüyle oraya yapılan yardımı kesmek ve bölgede operasyona, Türkiye'nin yapacağı operasyona engel olan Batı dünyasına Amerika'ya hatta Rusya'ya bakın artık biz dayanamıyoruz mesajı vermek.

KAYNAK: HABER7

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Önder Bilgi 20.11.2022 21:01
    Can, ayıp ayıp.. Senin yaptığın ayıp.. Türk devletini kim yönetiyor sa yönetsin.. Bizim beğenmediğimiz de olsa... Bunu yapmaz.. Türkler böyle bir şey yapmaz... Sakın haaa
  • Besiktas sakini 20.11.2022 11:57
    Gavur bunlar nasil türk kimligi kullanir
  • Misafir 19.11.2022 16:06
    lan oglum ben Atilla yim Almanyadan ben osmanli Torunu Atilla Ölüme Rest cekmis Atilla bu DÜNYANIN sucu yok sizlerin Sütü kani bozuklar Aslini inkar ile Paraya satanlar beni bir kere Sehid ede bilirsiniz T.C. VAR OLSUN INSAN SIFATIYLA SEYTAN KILIKLILAR BIR GÜN O GÜN BÜGÜN, BÜGÜN O GÜN LAILAHEILLALLAH ALLAHU EKBER SUBHANALLAH ELHAMDULILLAH LAILAHEILLALLAH ALLAHU EKBER
  • Ertuğrul 19.11.2022 10:36
    Amerika'nın medya maymunu PKK nin kilteli köpeği Can Dündar senin bu milletle hiçbir alakan yok. Senin bir domuz kadar değerin yok bu millet için.
  • Vatan 19.11.2022 09:23
    Bunu Almanya’da düşürecek bir babayiğit yokmu be
Daha fazla yorum görüntüle