Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan Gençlik Liderlerine yönelik Mersin Silifke’de bakanlığa ait gençlik kamplarında düzenlenen eğitim 
toplasına Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu canlı bağlantı ile katılarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Gençlik Genel Müdürü Emre Topoğlu da liderlere bilgilendirme ve motivasyona yönelik konuşmalar yaptı.

Spor genel müdürü Mehmet Baykan’ın konuşması sırasında İstiklal Marşı’mızın tamamını okuma çağrısına olumlu cevap veren bir gençlik merkezi müdürü mikrofonu alarak İstiklal Marşı’mızı 10 kıta olarak ezberden okumaya başladı.

Henüz 4. Kıta okunurken programa katılan 500’ü aşkın GSB gençlik çalışanı birden ayağa kalktı ve İstiklal Marşı’mızın tüm kıtalarını ezbere okunmasına eşlik etmeye başladı ve son mısrasına kadar aynı şekilde eşlik ettiler.

Oluşan müthiş tabloya  alkışlar ile karşılık veren bakanlık yöneticileri programın bitiminde ne mutlu size ne mutlu sizi yetiştiren anne babalara diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Muhammet 22.11.2022 09:52
    BRAVO , Bu gençlik ayakta alkışlanır, Helal olsun sizlere
  • Vatan Sevdalısı 22.11.2022 09:48
    İşte bize yakışan tablo.
  • maremer 22.11.2022 09:03
    Helal olsun kardeşlerim. Her türlü vatan haininin pıtrak gibi çoğaldığı, vatanın ve milletin bütünlüğüne, istiklal ve istikbaline saldırıların arttığı bu günlerde yüreğimize su serptiniz, geleceğe dair umutlarımızı yeşerttiniz, A,b,----Z kuşağı değil Asımın nesli olduğunuzu ispat ettiniz. Var olun.
  • Bülent 22.11.2022 00:36
    MaşaAllah. ALLAH milli ve dini hassasiyetleri gelişmiş gençlerimizin sayısını artırsın