Gazeteci Nur Batur, terör örgütünün eylemlerini desteklercesine, terör operasyonlarının Büyük Kürdistan'ı engellemeye yönelik olduğunu söyledi.

Türkiye'nin kendi topraklarında ve sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Türk Silahlı Kuvetleri'nin (TSK) icra ettiği Pençe Kılıç Hava Harekatı kapsamında terör örgütü PKK/PYD/YPG/SDG'nin yoğun bulunduğu bölgelere bomba yağdırıldı.

Harekatta 184 terörist öldürülürken 89 hedef ise imha edildi.Terör örgütüne ağır zaiyatın verildiği operasyon, yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de bazı odakları rahatsız ediyor.

CHP'nin yayın organı Halk TV'de yine skandal açıklamalara yer verildi. Şirin Payzın'ın sunduğu "Mesele" programında TSK'nın gerçekleştirdiği Pençe Kılıç Harekatı ele alındı.

"BÜYÜK KÜRDİSTAN HAYALİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞIYOR"

Programda konuyla ilgili konuşan Gazeteci Nur Batur, örgütün yıllardır ABD desteğiyle inşaasına çalıştığı terör devletini, kurmaya bu sözlerle meşhur gördüğünü adeta itiraf etmiş oldu:

"TSK ne yapmak istiyor? Bence asıl önemli olan konu bu. TSK sınır boyunda, İran sınırından ta Akdeniz'e açılan bir Kürt coğrafyası ve Kürt özerk bölgelerinin birleşmesini önlemeye çalışıyor. Bir Büyük Kürdistan hayali varsa eğer, bu korkuyla bunu önlemeye çalışıyorlar."

Batur'un konuşmasının devamında, Türkiye'nin sınır ötesindeki faaliyetleri için "yaptılar", "oluşturdular", "girdiler" tarzı ifadeler kullanması ise dikkat çekti.

Yorumlar 241 Yorum Var
  • bosveeeer 23.11.2022 02:00
    bilerek konusunca bunun neresi skandal.
  • Yücel 22.11.2022 16:51
    Atatürk'ün arkasina sığınan çocuk katilleri ve destekcileri sizinde siraniz gelecek şimdilik konuşun serefinizi onurunuzu bir kenara bırakın ve bekleyin
  • Saalih 22.11.2022 16:48
    hele bir küçüğünü kurmayı becerin de büyüğü size zaten büyük gelir. kürdistan İSRAİLİN ARZI MEVUT masalının temel taşlarıdır ve biz ülke ve millet olarak buna asla ve asla izin vermeyeceğiz. İsrail de abd de de bu duruma ne kadar kısa sürede alışır ise o kadar iyi olur. Hele hele israil FİLİSTİN TOPRAKLARININ TAPUSUNUN BİZDE olduğunu hiç aklından çıkarmasın. 100 yıllık ingiliz planı çöp olmaya mahkumdur. Türkiye KÜLLERİNDEN DOĞUP YENİDEN SÜPER GÜÇ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLAR ile ilerliyor. Bir çift laf da yine ingiltere ve onun finosu yunana. Kıbrıs 1878 de ingiltereye kiralanmıştı. KİRA SÜRESİ BİTTİ ADAYI LÜTFEN BOŞALTIN
  • fkb36 22.11.2022 16:37
    bunlar acaba hangi ülkenin mensubu Türkiyede bir tas su içme hakkı bile yok.
  • Gurbetçi 22.11.2022 16:33
    ee dışarıdan fon alınca böyle konuşmak zorunda, yoksa keserler paracıklarını
Daha fazla yorum görüntüle