Ahmet Taşçı Hocaefendi bir anda Türkiye'nin gündemine giren çocuk istismarı iddiası ve bunun üzerinden hükümeti ve İslamiyeti hedef alarak sokak çağrısı yapan güruha sert sözlerle yüklendi.

İşte Ahmet Taşçı Hocaefendi'nin o sözleri;

Bunların dertleri çocuk mu zannediyorsunuz, bunların dertleri kadın hakkı mı zannediyorsunuz. Eğer bunların dertleri çocuk olsaydı çocuk gelinler diye fotoğraf fotoğraf, çarşaf çarşaf konuşanlar PKK'lı teröristlerin sermayesi olan12-13 yaşındaki çocukların konuşurlardı. Duydunuz mu onların ağzından böyle bir şey. PKK'lı teröristlerin dağa çıkarttığı Van'daki kadrolarına peşkeş çektikleri 12-13 yaşındaki kız çocukları için ağladıklarını gördünüz mü hiç. Göremezsiniz çünkü onların dertleri çocuk değil, kadın hakkı değil, siz -bağışlayın beni- resmi olarak bu memleketin genelevlerinde satılan kadınlar için ağlayanı gördünüz mü. Dertleri kadın hakkı olsaydı ağlamazlar mıydı o kadınlar için. 

Peki LGBT'li alçakların Taksim'de yürürken suratını boyadıkları 5 yaşındaki erkek çocukları için ağladıklarını gördünüz mü. Bu memlekette fuhuş yaşı 12'ye düşmüş, resmi rakam söylüyorum ben size. EIDS hastalığı yani erkeklerin birbirleriyle ilişkiye girmesinden kaynaklanan hastalık 15 yaşına düşmüş.

Ne oluyor bizim gençlerimiz bizim çocuklarımıza diye üzülenleri, televizyon ekranlarına çıkıp "Sahip çıkın bu gençliği, sahip çıkın bu çocuklara diye ağladıklarını gördünüz mü o namussuzların. 

Onların derdi kadınlar olsaydı sakız reklamı için araba reklamı için çırılçıplak soydurup ekranlara çıkarttıkları kadınlar için iki kelime söz söylerlerdi. Konuştular mı konuşmadılar, onlar için de konuşmadılar. 

TARİKATLARİ KAPATALIM DİYENLERE YANIT!

"Camileri, tarikatları kapatalım" demiş bir tanesi. Ne açacağız yerine?

Daha bir kaş ay evvel özürlü bir kıza tacizde bulunan Alevi dedesi haberleri vardı. Bundan dolayı "Cemevleri kapatılın" dediler mi hiç. 

Masonluk bir Yahudi tarikatidır. Bektaşilik bir tarikattır. Tarikatları kapatırken bunları da kapatabilecek misiniz? Bunları da kapatmaya yüreğiniz, güzünüz yetecek mi sizin. 

Müslümanlar İslam'a sahip çıkın. 
Müslümanlar İslam'a sahip çıkın. 
Müslümanlar gamsızlık etmeyin.

Ehl-i küfür sapığına, hırsızına, katiline sahip çıkıyor. Siz doğru adamlarınıza Allah için sahip çıkın. Ne olacak bizim halimiz Müslümanlar. 

HATA YAPANA DEĞİL, İFTİRA ATILANLARA SAHİP ÇIKIN

Hata yapana sahip çıkın demiyorum ben size. İftira atılanlara sahip çıkın. Mazlumlara sahip çıkın. Hiç olmazsa dualarınızda yer ayırın onlara. Hiç olmazsa taraf olmayın, inanmayın. 

"Hocam diyor bir kız babası için böyle bir iftirada bulunabilir mi?" diyor. Buyurun Gevye'de yaşanmış bir hadise; babasına "beni taciz etti" diye şikayette bulunan bir kız çocuğu daha sonra dedi ki "İstediğimi almadığı için ben babama kızmış bundan dolayı böyle dedim" dedi. Ne olacak şimdi. 

Televizyonda kelli felli adamlar "Hukuki süreç devam ettiği için bu konuda bir açıklama yapamam" diyor. ne güzel değil mi. Burada da hukuki süreç devam ediyor ama Meclis'in kürsüsünden konuşuyorsunuz. Hukuk, mahkeme bir karar versin, hakikaten ispat edilsin varsa cezasını çeksin yahu itiraz eden var mı buna. 

VARSA ÖYLE BİR ŞEY CEZASINI ÇEKSİN, İTİRAZ EDEN Mİ VAR!

Eğer bir kız çocuğunu 6 yaşında evlendirdiyse bunun cezasını çeksin. İtiraz eden var mı buna. Bir aileyi yok ediyorsunuz, yıkıyorsunuz yahu. Bununla da kalmıyorsunuz. Müslümanların üzerine abanıyorsunuz. Sanki bütün Müslümanlar tecavüzcüymüş gibi, sanki bütün Müslümanlar tacizciymiş gibi.  Diyanet İşleri Başkanının günahı ne bu işte yahu. Mihraptaki hocaefendinin günahı ne?

Yorumlar 96 Yorum Var
  • burak 13.12.2022 08:52
    allah sizden razı olsun.Sesimizi çıkarmadıkça bu haince saldırılara imkan tanırız.Yapılan bir suç varsa önce ilahi adalet biletini keser
  • MÜCAHİT 13.12.2022 07:50
    ağzınıza sağlık hocam
  • HİKMET CAP 13.12.2022 07:33
    ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN. Bizde en başından aynı duygulardayız. devletimiz de inşallah en kısa sürede işi çözecektir.
  • E. BİRDAL 13.12.2022 00:35
    Allah cc razı olsun! Duygularımıza tercüman oldunuz.
  • Tora Bora 12.12.2022 22:42
    Allah fitnecilere iftiracılara fırsat vermesin
Daha fazla yorum görüntüle