Ülke TV'de Turgay Güler ile Türkiye Gazetesi Yazarı Yusuf Alabarda'nın gündemi değerlendirdiği "Sıradışı Strateji" programı son yayınlanan bölümüyle dikkat çekti. 

Saraçhane tiyatrosunun perde arkasında neler yaşandı? Turgay Güler, canlı yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu zerre kadar sevmediğini öne sürdü.

AKŞENER, BİLİNMEYEN BİR YERDEN TALİMAT MI ALDI?

Söz konusu görüntüleri "Meral Akşener bir talimat almışçasına hareket ediyor" ifadeleriyle yorumlayan Güler, İmamoğlu'nu zerre kadar hoşlanmadığını, çok kibirli bulduğunu söyledi. 

"MERAL HANIM SEVMİYOR ONU"

Bazı İYİ Partililerin sözlerini aktaran Güler, "Bakmayın siz. Meral Hanım sevmiyor onu. Çok otokrat buluyor. Çok agresif buluyor. Çok kibirli buluyor." dediklerini sözlerine ekleyen Güler bu hareketin gizli bir planı olduğunu vurguladı.

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Karadenizli 24.12.2022 22:29
    Evet ikiside birbirini sevmiyor ama Türkiye düşmanlığı ikisinede her şeyi yaptırıyor. Allah ikisindende bu milleti hatta bu dünyayı korusun. kılıçdaroğlunu hiç sevmem ama o masadaki en masumu en temizi belkide. Diğerlerine bir değer biçip onlara bir siyasi seviye tesbit etmeye değmez bitik ve dönekler
  • Tual 23.12.2022 15:15
    Çok yanılıyorsunuz Akşener bir kardeş gibi imamoğlunu çok seviyor belediye seçimlerinde imamoğlu için yapmadığı kalmadı gizli görüşmeler planlarlar oyunlar hepsi imamoğlu içindi ben bunun hep böyle olduğunu hep söyledim inanmayanlar şaraphanede gördü akşenerin imamoğlu sevdasını yeni başladık sözü birlikte hareket ettiklerini gösteriyor amaçlar ilk önce kılıçdaroğlunu sonra Erdoğan’ı yenmek
  • Anladigim 23.12.2022 13:04
    Yani Aday Abdullah Gul yada Arinc.
  • AKHİLAL 22.12.2022 16:20
    valla o kucaklaşma görüntülerinden sonra "daha nasıl sevecek" demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. kadın Fatih Sultan Mehmed Hana benzetti ekremi, daha nasıl övsün daha nasıl iltifat etsin.
  • mustafa 22.12.2022 09:41
    İmamoğlu da Meral'ı sevmiyor.
Daha fazla yorum görüntüle