CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK (Yüksek Seçim Kurulu) üyelerine 'ahmak' hakaretini savurduğu ve 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldığı davanın yankıları devam ediyor.

Muhalefetin millete karşı anlatacağı elle tutulur hizmetlerinin olmaması, sahte çıkan iddiaları, siyasi ihtirasları ve algı çabaları Ülke TV'de masaya yatırıldı.

"PROJELERİNİZLE DEĞİL KÜFÜRLERİNİZLE KONUŞULUYORSUNUZ"

Mustafa Yıldız'ın sunduğu "5.GÜN" programına konuk olan Akşam gazetesi yazarı Murat Özer, Ekrem İmamoğlu'nu sert ifadelerle tepki gösterdi.

Gündemde konuşulması için dayatılan CHP'deki anlamsız siyasi ikbal kavgasını değerlendiren Özer, "İmamoğlu, küfretmiş 'mağdurum' diyor, küfretmeseydi o zaman, siz projelerinizle değil küfürlerinizle konuşuluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Özer, iktidarın hayata geçirdiği sanayii ve ulaşımdaki dev projelerinden bahsederek, muhalefetin kocaman bütçeli yerel yönetimlerindeki fiyaskosunu örtmek için sahte gündemler dışında bir şey üretemediğini vurguladı.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Haci Halil Yurtsever 23.12.2022 16:46
    Murat özer kardesim agzina layik adam gibi adamsin dogruyu konustun seningibi yazarlarin Allah sayinizi artirsin
  • Deli dumrul 23.12.2022 09:23
    yunanoğlu provakatör hainler....
  • Vatan 22.12.2022 14:56
    Hiçde samimi değil
  • aksaray 22.12.2022 14:33
    bu 6+1 =7 li masa tamamen amarikanın projesi amarika kimi isterse başkan adayı o olacak. belkide pkk lı bir vatan hainini aday göstebilirler. bunun burası chp ve iyi partidir. hdp nin ne olduğu zaten belli.. amarika kemal abiyi göstermez çünkü adam sabunluk olmu yaş 72 onu ancak hacı şakir sabun fabrikası kabul eder
  • tepki 22.12.2022 14:28
    adayi bence 10 kasimda aciklyacaklar seneye daha havali olsun diye zaten acele ise seytan karisir masa toplansin sohbet etsin uysun temel ile bir
Daha fazla yorum görüntüle