Ülke TV'de Turgay Güler'in sunumuyla yayınlanan "En Sıradışı" programına bugün Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk konuk oldu.

Kapalı kapılar ardında yaşanan ve Saraçhane operasyonuyla kamuoyunun önüne gelen taht mücadelesi gündemi meşgul ediyor.

"KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA, AKŞENER PARTİSİNİ KAYBEDEBİLİR"

Muhalefetin adaylık kavgası hakkında ses getiren bir çıkarımda bulunan gazeteci Mahmut Övür, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarğolu'nun altılı masadaki ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e karşı hamle yaptığını vurguladı.

Akşener ile İmamoğlu'nun bir çıkış aradığının altını çizen Övür, Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda Akşener'in partisini kaybedebileceği yorumunda bulundu. Övür ayrıca, İmamoğlu'nun sonuna kadar cumhurbaşkanı adaylığı hayalinden vazgeçmeyeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Şükrü 24.12.2022 20:25
    Turgay güler kardeşime lütfen söyleyin temiz ağzınız şu chp ile bozmayın chp pkk aynı
  • doğrucu 23.12.2022 16:24
    Kaybetmez kaybetmez, elleri mahkum başka birimi var? Zamanında eleştirilince istifa etti sonra ne oldu? Yalvar yakar geri başkan yaptılar.
  • isimsiz 23.12.2022 16:20
    Benim bildiğim Ali Genciz oyununda bir tana Ali bir tane de Genciz var bunlarda çok var bu işin içinden nasıl çıkacaklar Allah ülkemizi bunların bu oyunlarından muhafaza etsin AMİN
  • Ersan Kara 23.12.2022 14:52
    Hiç inandırıcı değil...
  • Misafir 23.12.2022 13:46
    İşleri güçleri hiyanet, başka ne beklersinizki bu topluluktan
Daha fazla yorum görüntüle