Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Fransa'ya terör örgütü PKK ile ilgili tepki gösterdi.

Terör destekçilerinin Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlediği şiddet olaylarının görüntülerini paylaşan Kalın, "Bu Fransa'daki PKK. Suriye'de desteklediğiniz terör örgütü." ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ PARİS SOKAKLARINI YAKIYORLAR"

İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fransa'ya tepki göstererek, "Bu Fransa'daki PKK. Suriye'de desteklediğiniz aynı terör örgütü. Aynı PKK son 40 yılda binlerce Türk, Kürt ve güvenlik güçlerini katletti. Şimdi Paris sokaklarını yakıyorlar. Hala sessiz mi kalacaksınız? Hepimiz PKK'yız diye slogan atıyorlar. Başkan yorum yok" dedi.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Ufuk 25.12.2022 20:50
    Macron kimin adamı.osmanlıyı sırtından vuran roşilt lerin adamı değilmi.roşiltler bizim adayımız diye tanıtmadılarmı. Macron onun şirketinde çalışan bir eleman değilmiydi.eeee pkk hangi bölgede .zaten pkk yıda bu roşiltler arka planda destekliyor.çünkü asla vadedilmemiş büyük şsrail in ilk adımı pkk ya yahudi adına devlet kurdurmak.o zaman pkk yı nerde kullanacak.iki israilin birleşmesinde kullanacak.suriyede ürdün lübnanda büyük katliamlar yaptırarak bölgeyi hoşalttıracaklar.rabbim bunlara müsaage etmiyecejtir.
  • Çiçek 25.12.2022 19:24
    ESKİ İNSANLAR VE. KİTAPLAR ÇOK DOGRU SÖYLEDİGİN İN BİR kanıtı HER YAPTIGIN KÖTÜLÜK GELİR SENİ SAHİBİNİ BULUR bir topraga ne ekersen o çıkar meydana büyür çogalır ALLAH IN İZNİYLE TERÖRE KATİLLERE YARDIM EDEN Her kez YAŞATTIGI her acını iki iki katını çeksin inşallah ALLAH IN İZNİYLE İNŞALLAH AMİN Yaşasın kötüler için CEHENNEM öleceksiniz bir gün mutlaka kötüler net
  • esteban41 25.12.2022 18:53
    herkese selam. arkadaşlar ukrayna savaşının gizli hedeflerinden biri fransanın tasfiyesi ve dağılmasıdır. fransa 1 yıl olmazsa 3 yıl içinde kesinlikle dağılacak. zira avrupada tek nükleer güç fransa. ellerindeki nükleerleri alacaklar. zira ukrayna savaşının ve fransanın dağılması planını yapan ülke almanyadır. ihtimal odur ki fransanın nükleer gücü almanyanın kontrolüne geçecek. asıl plan budur.
  • Kamil 25.12.2022 18:36
    inşaalah birbirilerine düşerler beter olsun inşaalah hepsi
  • memo can 25.12.2022 18:03
    onlarin derdi terrör degil. benim düsmanimin düsmani benim dostumdur.biz afrika ülkeleri ile baglari güclendirip Afrikalilar icin özel diziler yapip onlarin dillinde fransizlarin zulümünü anlatmaliyiz. Fransizlar Türklerin Afrikaya dönüsünü hazim edemiyorlar ve asla Türk dostu olamaz.nedenmi? cünkü onlar Islamin basdüsmani
Daha fazla yorum görüntüle