Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "7. Anadolu Medya Ödülleri" programında altılı masaya çalışan darbecilere ve eski vesayet artıklarına gözdağı verdi.

Başkan Erdoğan, 28 Şubat döneminde siyasi hayatını bitirmek için atılan manşeti hatırlatarak çok net konuştu:

"MUHTIRACILARIN HABER BÜLTENİ GİBİ"

"Hiç uzağa gitmeye gerek yok. Daha dün dün gibi hatırladığımız 28 Şubat döneminde muhtıracıların haber bülteni gibi yayın yapan medya organlarımız vardı.

"MUHTAR BİLE OLAMAYACAK"

Okuduğumuz bir şiir sebebiyle, hakkımızda verilen mahkeme kararını, "Muhtar bile olamayacak" manşetleriyle adeta kutlayan gazeteler gördük.

MUHTARLARI KÜÇÜMSEDİLER

Tabii burada iki önemli vurgu var. 1 muhtarları küçümsemek, 2 yarının siyasetine kendine göre yön vermek. Ee noldu?

GÖZDAĞI: KENDİZE AYAR VERMEZSENİZ...

O kadar ufkunuz dar, o kadar kısır ki "Muhtar bile olamaz" dediğiniz kişi cumhurbaşkanı oldu. Önce bu başlıkları atanlara bir şey hatırlatmak lazım. Kendinize ayar verin ayar. Eğer ayar vermezseniz millet ayar verir."

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Gurbetci 05.01.2023 12:33
    Reis, yine bu eski vesayete kapak gibi cevap verdin! Allah senden razi olsun. Bunca yillar bu davanin öncüsüsün. AK Parti'de de menfatciler var, olur...olacak. Ama yine de yolu sasirmadilar. Bize düsen görev bu menfatcileri bulup elemek. Yani pozitif tepki verip davaya sahip cikmak.
  • isimsiz 05.01.2023 11:04
    Yazdıklarını şimdi dilleriyle yalayarak sildiler çünkü reisim siz cumhur başkanı da oldunuz hatta dünya lideri oldunuz katkısı olan her kese sonsuz teşekkürler o yüzden içten içe kendilerini kemiriyorlar
  • Ahmet 05.01.2023 10:40
    Allah sizi başımızdan eksik etmesin Allah sana uzun n ömürler versin dualarımız hhep sizinle Allah zıhniyeti bozuklara Allah fırsat vermesin
  • yazıcı 05.01.2023 09:30
    Chp zihniyetinin ayarları bozuk başlamış Asla düzelmez 1920 model hurda araba Önce eritilip dönüşüme gitmesi gerek Fakat imalatçıları buna müsade etmezler
  • vatandaş 05.01.2023 09:19
    Yapılan zulümleri haksızları unutmak mümkün değil bunlar eski değil neler gördü aziz milletimiz neler.......
Daha fazla yorum görüntüle