Bir mescidin içinde tepkilere neden olan fotoğrafı nedeniyle savcılığa ifade veren Eda Taşpınar'la ilgili olarak değerlendirmede bulunan Habertürk yazarı Murat Bardakçı, "Bu yaptığı iş adli soruşturma değil; tıbbi bir soruşturma konusu olmalıdır" ifadelerini kullandı

Habertürk yazarı Murat Bardakçı, bir mescidin içinde fotoğraf çektiren Eda Taşpınar'a açılan soruşturmayla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

Eda Hanım'ı savcılığa davet edip, ifade almışlar. Bence yanlış. Bu yaptığı iş adli soruşturma konusu olmamalı. Bu tıbbi bir soruşturma konusu olmalı. Niçin derseniz; bir insan cami olduğu her bakımdan belli olan bir mekâna girecek. Oraya sandalyesi gelecek, bilmem nesi gelecek. Transparan elbise ile resmini çektirdi. Tamam böyle bir iş yaptı diyelim. Bunu sosyal medyaya, Instagram hesabına koyduğu vakit, ortada bir akıl zaafı, anlayış, izan noksanı ve bir yerde de çatlaklık var açıkçası.

"AKLI BAŞINDA BİR İNSAN BÖYLE BİR İŞİ NASIL YAPAR?"

Bu işin dediğim gibi adli soruşturma konusu değil tıbbi ve psikiyatrik soruşturması olması lazım. Bu işi yapanın savcı olması bence gereksizdir. Psikiyatrist olması lazım. Aklı başında bir insan böyle bir şeyi nasıl yapar. Bu şöhret merakı nedir. Üç beş beğeni alacağım diye her şeyi yerle yeksan etmek. Bu şekilde bir şey yapmak akılla alakalı bir şey değil. O yüzden ben soruşturmaya da karşıyım.

Yorumlar 90 Yorum Var
  • Ertuğrul 06.01.2023 16:46
    Bardakçıoglu bu olayı basitleştirmek için baya bı cabalamış. Katillerin sapıkların enfazla sığındığı şey aklı melekeleri zayıf gerekçesi.
  • Dakon 05.01.2023 22:44
    Has tarihçi... Adli değil doğru tıbbi
  • abdulbaki 05.01.2023 22:29
    burunlarından fitil fitil getirmedikçe bu azgınlıkları bitmez. o kadına yüz caminin temizlik işini yaptıracaksın, ardından on kilise ve on havra temizleteceksin, ki aralarındaki farkı görsün. ayrıca hangi dine inanıyor ise o dinin adıda nüfus cüzdanına yazılmalıdır. fakat islam derhal silinmelidir.
  • yıldırım 05.01.2023 17:22
    Otelin sorumlularıda soruşturulmalı.
  • İsmail 05.01.2023 16:43
    Bu kadın önceden medyada paparazilerin peşini bırakmadığı biriydi ama medya ve yaşadıkları o renkli hayat herkes gibi onuda kullanılmış bir peçete gibi kenara attı e buda ne yapsın gündem olayım iki gündd olsa benden bahsetsin medya diye böyle bişey yapmış tır kesin muhtemel aşırı yoksunluk hissdiyor kendisi ama ondan daha fazla bişey olmaz o artık bitmiş tüketilmiş bir meta
Daha fazla yorum görüntüle