ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, Tokat’ın Almus İlçesi Ataköy'ünde 17 Aralık'tan bu yana kayıp 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe'nin baş şüphelisi olarak canlı yayına katılan Sinan Sardoğan küçük yaştaki çocuğa istismar suçlamasıyla gözaltına alındı.

TAKINTILI KOMŞU SİNAN SARDOĞAN GÖZALTINDA

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayda yüzlerce soruya "Hayır" yanıtını veren olayın baş şüphelisi Sardoğan, gece saatlerinde polis ekiplerince küçük yaştaki çocuğa cinsel tacizden gözaltına alındı. Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp kadınla ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti. Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan Sardoğan olduğu tespit edildi.

Sardoğan, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı anları kameralara yansırken, Sinan Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

KAMERADAN TESPİT EDİLDİ

Öte yandan Sardoğan'ın küçük yaştaki çocuğu takip ettiği anlara ait görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

PROGRAMDA NELER OLMUŞTU?

İlk olarak Arife Gökçe'nin kardeşi Hamide Eroğlu'nun kızını isteyen takıntılı şüpheli Sinan Sardoğan, reddedilince taciz mesajlarına başladı. Jandarma karakoluna giderek şikayetçi olan Hamide Eroğlu'nu tacize başlayan Sardoğan, anne ile kızına küfürlü ve hayasızca mesajlar attı. 

ÖZ KIZ KARDEŞİNE BİLE

Programda, 50 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı ortaya çıkan ve hakkında 23 adli işlem yapılan Sinan Sardoğan hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Öz kız kardeşi Serap Bayrak'a bile cinsel içerikli hayasızca mesajlar atan Sardoğan'ın akrabalarını da mesajla taciz ettiği ortaya çıkmıştı. Programa gelen aramalarda Sardoğan'ın sokakta kadınlara cinsel organını gösterdiği iddia ediliyordu.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • sercan yılmaz 09.01.2023 15:09
    Morelli ! Morelli! ,sapla samanı karıştırmış 13-15 de beğeni almışsın da dediklerin tam olarak öyle değil.Evlilik proğramları ile ilgili dediklerin doğru da bu adamın çıktığı proğramın ne ilgisi var kültürü bozmakla.Proğram sayesinde gizli kalmış veya korkudan açıklanamayan şeyleri gün yüzüne çıkarıyor.Bu program olmasa ne çocuğa taciz işi ortaya çıkardı ne de diğer yaptıkları.Ne de muhtaçlara yapılan yardımlar yerine ulaştırılırdı...
  • Ayşe çelik 08.01.2023 20:00
    Böyle cinsel taciz sapıkları sokaklarda dolaşmamalı gereği yapılmalıdır.
  • Gül 08.01.2023 15:30
    Begenmiyorsan izleme eger bu program olmasaydı o adam hala dısarda bizim cocuklarımıza tehdit olurdu programlara laf edeceginize pisligin oişkibligine bakın
  • Misafir 08.01.2023 04:40
    Sıkın kafasına
  • Morelli 08.01.2023 01:31
    Birzamanlar evlenme programlari yapiliyordu insanlara parayla studyoyu getirip sahte evlilik yapiliyordu ikigun sonra ayriliyordu sonra baska birisiyle evlendiriliyordu falan filan amac reyting yazikdegilmi halk bunlari bakarak kendi edebini kulturunu ayak altina aliyor degerlerimizi edebimizi gururumuzu inancimizi biryere koyup boyle sahte seytani edepsizligi ahlaksizligi utandirici seyleri yapan bu kanallar ulkemizin degerlerini ayaklar altina aliyor itanin kanallar halikimizin pisikolojisini bozuyor kapatilsin
Daha fazla yorum görüntüle