Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, katıldığı YouTube üzerinden yayın bir tartışma programında bölücü terör örgütü PKK tarafından uykularından şehit edilen 2 polis için "İnfaz edildi" sözlerini sarf edince salondaki dinleyicilerden "Şehit edildi" tepkisi yükseldi. Şehitlik tanımından rahatsız olan Atay, "Peki, şehit edilmesi. Rahatladınız mı?" ifadelerini kullandı.

SAVUNMASI DAHA SKANDAL: CİHATTA MISINIZ?

ABD kontrolündeki PKK'nın alçakça saldırısında şehit olan polisler üzerinden şehadet makamını kabul etmediği ortaya çıkan Atay, "Arkadaşlar şehidin kelime anlamı tam olarak, Allah yolunda cihat ederken gayrimüslimler tarafından öldürülen, demek. Cihatta mısınız, arkadaşlar?" dedi.

Yorumlar 142 Yorum Var
  • mersinli 09.01.2023 14:22
    TİP Millet vekili barış atay seni ilk tanıdığımda bir dizide oynuyordun seni adam sanmıştık ama insan bazan yanılıyor senin adam olman için çok fırın ekmek yemen lazım
  • vesselam 08.01.2023 16:21
    yaşasin zalimler ve vatan hainleri icin cehennem..Bu mahlukati televizyona cikariyorlar abuk subuk konusuyor,bir Allah in kuluda sen nediyorsun deyip protesto etmiyor,sonrada kahkalar atiyorlar... Yazik yazik iste bizim gencligimiz...
  • Çaldıran 08.01.2023 16:15
    Senin kafada nekadar gereksiz varsa toplasan iki polisin şerefi kadar etmezsiniz
  • Nevzat 08.01.2023 16:12
    Tepki göstermenin anlamı yok çünkü bu adam tam bir militan! Bundan başka bir şey bekleyen var mı?
  • Hakan 08.01.2023 16:11
    Soner denen cahil, evet esker ve polis gayrı müslimler tarafından şehit edildi. Çünkü PKK liler gayri müslimdir. Ve vatanını hemde müslüman vatanını korurken öldürülenlere şehit denir.
Daha fazla yorum görüntüle