Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalim’ olarak nitelendirdiği şehir hastaneleri Türkiye’nin dört bir yanında yükseliyor. Beş yıldızlı otel konforunda yapılan şehir hastaneleri vatandaşlar tarafından yıllardır memnuniyetle karşılanıyor.

ŞEHİR HASTANELERİNİ BEĞENMEYENLERİN GEÇMİŞİ

CHP’nin itirazlarına rağmen yapılan şehir hastaneleri, sık sık gündemdeki yerini koruyor. Öyle ki; muhalefet şehir hastanelerinin ‘israf’ olduğunu savunuyor ve bu hastanelerin yapılmasına gerek olmadığı görüşünde. Şehir hastaneleri üzerindeki tartışmalar devam ederken arşivlerden SSK hastanelerinin ne durumda olduğunu gösteren görüntüler arşivden çıktı.

KILIÇDAROĞLU’NUN YÖNETTİĞİ SSK

SSK hastanelerinin büyük bir acizlik içerisinde olduğu günlerde SSK Genel Müdürü olarak görev yapan isim ise Kemal Kılıçdaroğlu'ydu.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Dede Korkut 09.01.2023 10:39
    Üçüncü Dünya Ülkesinden Dünya Üçüncüsü Ülkeye Geldiğimiz Günleri Gösteren Rabbimize Sonsuz Şükürler Olsun...
  • sade vatandaş 09.01.2023 10:33
    Reis hastaneleri yaptı ALLAH razı olsun. Fakat hastaneler randevu vermiyorlar. Yine mağduruz. Randevu vermeyen doktorlar denetlenmeli ve gereği yapılmalı.
  • bülent 09.01.2023 09:45
    Eski günlere özlem duyanlara gelsin...
  • Alperen 09.01.2023 09:31
    ZAFER GÜLTEN denen ne olduğu belirsiz eleman. Gözüne dizine dursun. Sen o zamanları yaşamış gibi konuşuyorsun. Nasıl aynı gün bakınabiliyordun. Sabah namazıyla sıraya giriyorsun giremedin mi kalıyordun. Muayene olsan bu sefer ilaç kuyruklarında geçiyordu ömrün. İlaç bile bulamıyorduk o zamanlar. Birde grip soğuk algınlığı için hastaneye mi gidilir aile hekimleri ne güne duruyor.
  • erk 09.01.2023 09:15
    eşine nazlanmak için, sevgilisina naz yapmak için, başım ağrıdı bi iğne yaptırayım diyen gafiller yüzünden muayeneler ücretli oldu veballeri boyunlarını. geçen hafta doktoru gitiim acile adamın biri 20 dakika beklemiş serum takmamışlar doktara hava yaptı vatandaş. ulan gözünüze dizinize durur biraz insan olun ingilterede bile 36 saate geliyor ambulans. Allah bunuda elinizden alırsa görrüm ben sizi
Daha fazla yorum görüntüle