Hatay’ın İskenderun ilçesinde ilginç görüntüler kaydedildi. Gün boyu tekerlekli sandalyesinde dilenen bir şahıs, gün bitiminde arabasına binerek bölgeden uzaklaştı.

Sandalyeyi arabasına koydu

Dilenci, gün boyu dilendikten sonra arabasına giderek sandalyesini bagaja koydu ve sürücü koltuğuna geçip arabayı çalıştırdı. Daha sonra da evine gitti.

Görüntülere tepki yağdı

Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem olmasının ardından çok sayıda yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları görüntülere tepki yağdırdı.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • zafer gülten, 12.01.2023 20:01
    görüyorum bazen,20 -50 tl verenler bile oluyor,yahu hayır yapacaksan git huzurevine ,ordaki yaşlılara yap,adamların bütün maaşına huzurevi el koyuyor,ellerine üç beş kuruş harçlık veriyorlar,adamlar bi simite bile hasret.
  • Haci Halil Yurtsever 12.01.2023 20:00
    insan bilmiyor gercek engelliyede acaba mi diye yardim etmiyor bu durum insanlarin güvenini sarsiyor
  • Vatandas 12.01.2023 19:27
    Ya sadaka vermek güzel bir sey yalniz dikkat etmek gerekiyor kullanilmayin!!! ((Hadiste)) geciyor dilenen birine sadaka vermek sevaptir ama kime,,önünde bir ekmek parasi olana sadaka verilmez deniliyor,cünki o sahis bunu meslek edinmistir vicdanen rahat olunuyor eger yardim etmezsen,gitsin calissin.dilencilerin cogu bizden zengin bunu bilin
  • ferhat3436 12.01.2023 17:24
    Boşuna ona buna şöyle yapacaksın demeyin. Arkadaşlar yardım yapmak istiyorsanız kendi çevrenizdeki insanlara yapın bırakın dilencinlere 1 kuruş vermeyin. Çünkü siz onlara para verdikçe onlar bu nu meslek haline getiriyor. Sevaba da girdiğinizi düşünmeyin mahallende muhtaç varken bunlara vermek sevap olmuyor.
  • aksaray 12.01.2023 16:41
    sağlam birisinin engelli rolüne girip para dilenmesi suç sayılmalıdır. ve bunun gibi suçlularıda volvoda kazığıgıyla cezalandırılmalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle