Pendik'te evinden çıkarak okula gitmek üzere sokakta yürüyen 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yere düşen çocuğu şans eseri o bölgeden geçen bir servis şoförü kurtardı. Olayın ardından küçük çocuğun annesi ve mahalle sakinleri toplanarak, duruma bir çözüm bulunmasını istedi.

Olay, geçen pazartesi günü sabah saatlerinde Pendik Çınardere Mahallesi'nde meydana geldi. 10 yaşındaki Demir Ömerdursun, okula gitmek üzere evinden çıktı. Sokakta yürümeye başlayan küçük çocuğu, evlerinin karşısındaki boş arazide bulunan sokak köpekleri kovalamaya başladı. Yüzüstü yere düşen çocuk, köpeklerin saldırısına uğradı. Şans eseri oradan aracıyla geçen bir servis şoförü Ömerdursun'u kurtardı. Sırtında, kalçasında ve baldırında yaralar oluşan çocuğun annesi Pakize Karaduman, hastaneden sağlık raporu alarak ilgili kurumlara şikayette bulundu. Bugün olayın yaşandığı caddede toplanan mahalle sakinleri duruma bir çözüm bulunmasını istedi. Arazide bulunan sokak köpeklerinin mahalle sakinlerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Kerimoğlu 12.01.2023 15:45
    Şahıs hayvana eziyet edince nasıl ceza alıyor ise sokak köpekleri çocuklara zarar verince devlet tazminat ödemeli.
  • Reis 12.01.2023 15:33
    Tamam hayvanları sevelim ama bu evde bakanlar lütfen köpeklerinin kakalarını parklara ve yol ortalarına yaptıkları zaman kesinlikle poşetlemeleri lazım yoksa her türlü hayvan parazitleri tüm insanlara yayılır. Bunu denetleyen acaba hangi kurum yetkilidir. Lütfen (kakalarını poşetleyenlere bir şey diyemem)
  • murat yavuz 12.01.2023 15:14
    Ordu ilimizde de aynı sıkıntı var. yetkilileri arıyoruz "o köpekler küpeli" "bir şey yapamıyoruz" diyorlar. yeter artık. ya köpekleri toplayın, ya da ÇOCUKLARIMIZA DA KÜPE TAKIN köpekler de çocuklarımıza dokunmasın.
  • Vatansever vatandaş 12.01.2023 14:38
    Hayvanı sevdiğini ve koruduğunu iddia eden dernekler ile satışlarını sürekli katlayan yabancı mama şirketleri arasındaki ilişki araştırılmalı...
  • Özkan Demirci 12.01.2023 14:17
    Artık yetkililer de hayvan severleri bahane etmeyi bırakıp , yapmaları gerekeni yapsınlar.
Daha fazla yorum görüntüle