İstanbul'un Bağcılar ilçesinde seyir halindeki ambulansa yol vermeyen beton mikser sürücüsü hakaretler ederek yola beton harcı döktü. Akılllara durgunluk veren olayı ambulans şoförü cep telefonu kamerasıyla kaydederken duruma isyan etti.

YOLA VE ARAÇLARIN ÜZERİNE BETON HARCI DÖKTÜ

Olay, Bağcılar Mimar Sinan Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki ambulansa 06 DGG 82 plakalı beton mikser sürücüsü yol vermedi. Ambulans sürücüsüne hakaretler savurduğu iddia edilen beton mikser sürücüsü yola ve araçların üzerine beton harcı döktü. Seyir halindeki ambulans ve sürücüler yere dökülen beton harcı nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Araç sürücülerinin tepkisini toplayan sürücü bir süre bu hareketlerini yapmaya devam etti. Duyarsız sürücü kayıplara karışırken yaşananlar ambulans sürücüsünün cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

BAKAN KOCA'DAN SERT TEPKİ

Tepki çeken olay ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "06 DGG 82 plakalı beton mikserinin sürücüsü, bugün Bağcılar’da, seyir halindeki ambulansa yol vermek yerine, yola beton harcı döktü. O an, muhtemelen, oturduğu direksiyon koltuğu, insanlığın bittiği yerdi." ifadelerini kullandı.

ŞOFÖRE 21.268 LİRA CEZA KESİLDİ

Bir paylaşım daha yapan Koca, "Bugün Bağcılar’da ambulansa yol vermeyen beton mikseri kamyonun sürücüsüne ve araç sahibine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından çeşitli maddeler gereğince 21.268 TL para cezası uygulanmıştır. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne kamuoyu adına teşekkür ederiz." dedi.

Yorumlar 113 Yorum Var
  • birisi 14.01.2023 12:57
    çözüm basit arkaya dökülünce içinde tutacak varil olsa yola dökülmez rampalarda dökülmüş beton izleri çok oluyor sebep bu kamyonlar
  • Birisi 14.01.2023 11:20
    Sizlerde boş ambulans ile geliyorsunuz önünüze araç çıktığında yada kırmızı ışıği gördüğünüzde sirene basıyorsunuz yol istiyorsunuz . Vatandaşla alay ediyorsunuz sonuç farkli yerlere gidiyor markette sallana sallana alış veriş yapıyorsunuz ambuasa biner binmez başlıyorsunuz siren çalmaya
  • Emin Mutlu 14.01.2023 11:17
    Bu gibi devlet hizmetinde bulunan ( özellikle sağlık ve emniyet) kişilere zorluk çıkaranlara devlet dizmeti kısıtlanmalı.
  • Hüseyin 14.01.2023 11:03
    Bu adamın ömür boyu ehliyetine el konulmalıdır
  • nevzat 14.01.2023 10:50
    avrupada olsa bu adama birdaha bu aracı kullandırtmazlar pişman ederler yaptığına
Daha fazla yorum görüntüle