Avcılar’da metrobüs içerisinde alacaklısı ile karşılaşan kadın, yaşanan tartışma sırasında baygınlık geçirdi. Metrobüs durağında da devam eden tartışma anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.
Olay, 18 Ocak Çarşamba günü Avcılar Mustafa Kemal Paşa metrobüs durağında yaşandı. İddiaya göre bir kadın, metrobüste 20 bin TL alacağı olan tanıdığı ile karşılaştı. İkili arasında alacak verecek tartışması başlarken, kadın sinir krizi geçirerek bayıldı. Metrobüsün durakta durması ile dışarı taşan tartışma, çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edilmek istense de son bulmadı. İkili arasında yaşanan tartışmada kadın, adama tokat atarken yaşanan o anlar vatandaşların cep telefonunu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Mehmetx 21.01.2023 15:42
    İslam da ne için borç alınacağı ve ne için borç verileceği belli. Kısa bir araştırma yapın öğrenirsiniz. Yani herkese borç vermek zorun da değilsiniz kğsen küssün, kendine küssün. Siz küsexeğinize o size küssün.
  • fahri 21.01.2023 14:01
    bu devirde kimseye borç verilmez. alacağını söylemek bile neredeyse suç haline geldi. yazık yahu. alırken iyi verirken kötü.
  • mağdur 21.01.2023 11:47
    Borç vermeyeceksin böle adamlara sürünsünler
  • kenan 21.01.2023 11:23
    alacak verecek mevzusunu bilmem, lakin kadının adama vurduğu oranda adamda kadına vursaydı eğer, ülkenin avukatları bir araya gelse adamı kurtaramazdı. Kadına şiddetten epey ceza alırdı, Allahtan adam sabırlıymış karşılık vermemiş