Habertürk TV'nin "Karne hediyesi olarak et alınması” meselesi yalan çıktı. Özür dilemek zorunda kalan Habertürk TV, o muhabirin görevine son verildiğini duyurdu. Sözcü, Cumhuriyet gibi gazetelerin yalan haberi manşetlerine alıp sonradan özür metni bile yayınlamaması tepki çekti.

Aynı zamanda muhalefetteki siyasetçilerin de et üzerinden yapılan bu algı operasyonuna sahip çıkıp sonradan sessizliğe bürünmeleri de organize bir dezenformasyon ve algı çalışmasının içinde olduklarını gösterir nitelikte. Bu olay ise, Gazeteci Sedef Kabaş'ın katıldığı bir programda, adeta itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunması olayını akıllara getirdi.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Birgarip 27.01.2023 14:59
    Decalın askerleri görevde.basínda, medyada, altılí, altının altındaki masada.
  • Yağcı cenk 27.01.2023 14:56
    Muhabir bir balık yakalamış, bırakır mı? Haber'e dönüştürmüş, sadece. Çünkü gösterdiğiniz yerden öncesinde anne de çocuk da karne hediyesi olarak et alındığını zaten söylüyor. Dezenformasyon/şeytan bunun neresinde? Algıyı yapan sizsiniz. Kaldı ki haber malumun ilanı sadece. Evet herşey gibi et de fahiş fiyatla satılıyor ülkemizde. Çünkü ithalat'a rağmen fiyat artıyor; çünkü dolar da artıyor, hergün.
  • Toprak Deliorman 27.01.2023 14:45
    cehennem sizleri öyle bir kucaklayacak ki
  • Misafirü 27.01.2023 14:42
    6 lı ganyan oyunları bitmez
  • hamdi 27.01.2023 14:42
    ben olsam o haber için suç duyurusunda bulunurum o kanal için o çocuğun gururu ne oldu yazıktır günahtır ben yerlerinde olsam tanzimat davası açarım o zaman güzel önüne gelen haber yapsın yalan hakaret iyde karşıkinin gururu ne oluyor derhal adelet bakanlığı savcılık bu konuya el koymalı böyle kanal olmaz
Daha fazla yorum görüntüle