81 il tek yürek olup el birliği ile depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışırken acıdan siyaset devşirenler harekete geçti. AK Parti'yi hedef alan Tele1'in sahibi Merdan Yanardağ skandal sözlerine bir yenisini daha ekledi. AK Parti'ye DEAŞ benzetmesinde bulunan Yanardağ'a sosyal medyadan tepki yağdı.

MERDAN YANARDAĞ'DAN SKANDAL: DEPREMİN OLDUĞU YER DİNDAR VE GELENEKÇİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük afetinin faturasını iktidara oy verenlere kesen yandaş Tele 1'in fondaş yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, depremin yaşandığı bölgenin dindar ve geleneklerin egemen olduğu bir bölge olduğunu savunarak büyük bir skandala imza attı.

Aynı Yanardağ bugün skandal sözlerini yineledi.

SKANDAL SÖZLER: AK PARTİ'YE TERÖR ÖRGÜTÜ BENZETMESİ

"Türkiye'de bilim ve akıldan kopan muhafazakar bir yönetim var" diyerek hazımsızlığı gözler önüne seren Merdan Yanardağ, Tele 1 yayınında AK Parti'yi 'Siyasal İslamcı cihadist örgüt' sözleriyle hedef gösterdi. CHP yandaşı Merdan Yanardağ'ın 28 Şubat artığı rezil sözleri büyük tepkiyle karşılandı.

Yorumlar 513 Yorum Var
  • Mehmet 13.02.2023 21:43
    Senin gibi neyi beli olmayan biri deyiliz vatanını milletini seven ülkesi için canını veren bir partiyiz ve milletiz sizin gibi Yunan uşağı deyiliz hainler
  • K.A 13.02.2023 19:52
    Vay zavallılar vay... Elhamdülillah dinimiz İslam.... Neden gocunuyorsunuz.. lafı eveleyip gevelemeyin...
  • Arif Karahan 13.02.2023 16:47
    Bu rezile Allah rızası için bi şaplak atan yok mu?
  • Memleket 13.02.2023 09:12
    Bunlar kafaya iyice kazınmalı gerektiğinde arşivlenmeli ve bu din düşmanları öldüklerinde ne camiye ne musalla taşını kirletmemeli .
  • Mümin 13.02.2023 07:33
    Bunlar memleketin felaketini istismar ederek siyasi rant sevdirmeye çalışıyorlar.tipki depremi firsat bilerek hırsızlık ve yağma yapanlar gibi.Allah hepinizin belasını versin.
Daha fazla yorum görüntüle