Kahamanmaraş merkezli 10 şehirde büyük tahribata yol açan depremde enkaz altındakileri kurtarmaya yönelik dondurucu soğukta mücadele eden devlet personelleri, askerler, polisler ve gönüllüleri yok sayan şarkıcı Gökhan Özoğuz, Babala Tv’nin sıcak ofisinden yaptığı açıklamada küstah ifadeler kullandı.

Gökhan Özoğuz, deprem bölgesinden kilometrelerce uzaklıktaki ofisten yaptığı açıklamada, “Hayatımda ilk defa ülkeyi bu kadar sahipsiz hissediyorum. Babala ofiste sabahtan akşama kadar inanılmaz çalışıyorlar. Helal olsun, ben böyle bir şey görmedim. Ama biz gerçekten sahipsizmişiz onu görüyoruz. Halkımız her zamanki gibi tek başına ayakta durmayı beceriyor.” dedi.

Şarkıcı Özoğuz’un yaptığı açıklamalar büyük tepki toplarken, deprem bölgesinde günlerdir 24 saat esasıyla vazife üstlenen görevlilere hakaret olarak yorumlandı.

Yorumlar 746 Yorum Var
  • Hikmet 02.03.2023 01:53
    Hoşgeldin elaman nerdeydin ülke büyük bir felaket yaşadı .Deprem bölgesinde göremedik.Bizim dertimize kim Sahip çıkacak Koreli’mi Mexico’ dan gelenler mi pişkin pişkin konusupta hiçbirdeysen habersiz olduğun belli.
  • Tuncay pamukçu 20.02.2023 23:19
    Yazık sana Bu DEVLET ve HÜKÜMET Tüm gücü ve bırımlerıyle sahada Sen NE? Anlatıyorsun senın yaptığına orovakatorluk derler sende elbet Bır gün bınun hesabını verırsın
  • ASLI BALKAN 15.02.2023 10:51
    Olmamış Gökhan biz seni dövmelerinle aykırığınla,renklerinle sevdik saygılı oluşunu sevdik ama olmamış.Devletine laf eden insan rengi ne olursa olsun bizden değildir.Biz bir bütünüz emeği geçen herkez bizim için paha biçilemez.Sevilenlerimin listesinden sonsuza kadar çıkartıldın.
  • Fatma 14.02.2023 23:59
    Yaziklar olsun. Söyleyecek söz bulamiyorum. Allah bizleri nankorlerden etmesin
  • Ceryancı 14.02.2023 23:30
    Bu necip Milletin ayarlarıyla bu kadar oynanmaz.Sinir uçlarına çok dokundunuz yeter artık...! Bu gidişle İnsan içine çıkamaz hale geleceksiniz.Gölge etmeyin başka ihsan istemez.baBalacılar gidin kumda oynayın...
Daha fazla yorum görüntüle