Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkımlara yol açan depremlerin ardından hükümet bir taraftan bütün imkanlarıyla vatandaşın yaralarını sarmaya diğer yandan da dezenformasyonla mücadele etmeye çalışırken yerli ve milli olmaktan uzak zihniyet kutsallar üzerinden manevi değerlerimize saldırmaya devam ediyor.

FİKRİ SAĞLAR: KADER CAHİL İNSANLARIN ORTAYA KOYDUKLARI BİR İNANÇ BİÇİMİDİR

CHP’li Fikri Sağlar fondaş TELE 1'de Müslüman olmanın şartların biri olan kadere imanı açıkça inkar edip inanan mü'minleri aşağılayarak büyük bir rezilliğe imza attı. Bilimi savunayım derken İslam'a saldıran Sağlar "Her şey kader planı deniyor. Biz kaderciliğe inanmışız bilime değil. Bilim var ve bilimsel anlamda söylenenler geçerli çıkıyor. Siz hala kaderden bahsediyorsunuz. Kader cahil insanların ortaya koydukları bir inanç biçimidir. Bizi cehaletin içine cahiliye dönemine götürmeye çalışanların öğretmeye çalıştığı bir şey." dedi.

ATAKLI: NEREDEN ÇIKTI BÖYLE BİR ŞEY

CHP'li gazeteci Can Ataklı Allahu Ekber ifadesine saldırılarında kullandığı dili çirkinleştirerek devam ediyor. Daha önce "Allahu Ekber" diyenleri terör örgütü DEAŞ'la bağdaşlaştıran Ataklı son olarak ifade için "absürt" diyerek İslam'ı mezarlığa hapsetti.
İşte Ataklı'nın o sözleri;

İlk defa bu depremde biz tekbir getirilmesini duyduk. yahu bu kadar absürt bir şey olamaz. Tekbir bir kaç yerde getirilir: Bir; cenazede, biri öldükten sonra, iki; kurban kesilirken, üç; bayram namazında. Tebir deyip Allahu Ekber diye bağırıyorsun. Oradan çıkan adam kesin travma geçirir.  Nereden çıktı böyle bir şey! Bugüne kadar onca şey yaşadık; sel, 99 depremi, Elazığ depremi, Bingöl depremi, Adapazarı depremi, Gediz depremi, Varto depremi... hiçbirinde böyle bir şey yok. Bunu da açık göstere göstere din istismarına çevirdiniz.

İKİSİ DE BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANI

Fikri Sağlar daha önce "Türbanlı hakimin adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum" demiş Ataklı ise başörtülü öğretmen için "facia" diyerek “Şu an okullarda başörtülü öğretmen var mı? Var. Ama milyonlarca öğrenciye rol model olarak türbanlı öğretmeni vermek çok yanlış. Yani bana özgürlük mözgürlük falan diye anlatmayın kardeşim. Öğretmenin görüntüsü, türbanlı öğretmen değil. Hiç türbanlı öğretmen görmemiş olan var, gören var. Ama sen ilk gün başlıyorsun ve imaj olarak türbanlı öğretmen ile başlamak kadar facia bir şey olamaz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 187 Yorum Var
  • Ertuğrul 15.02.2023 23:23
    İnadına ALLAHU EKBER
  • Muhlis 15.02.2023 20:42
    O,binalarda Ölenler 3 veya 5 Milyonluk daire sahipleriyse cahiller Vah sizin başınıza
  • Muammer 15.02.2023 18:32
    Siz. İslamdan. Ne anlarsınız. Konuşmayınca. Ateşinizartmasın
  • Samsun 15.02.2023 16:46
    Gurur duyuyorum o cahil insanlarla
  • Hsn 15.02.2023 12:50
    Doğru imansızlar kaderi nereden bilecek. Müslümanlar kadere inanır. Ama Müslümanlar tedbir Bizden Takdir Allah, 'tan diyerek Kadere inanırız. Eksik demir kullanan mütahit. Deniz kumu kullanan mütahit. Kolan kesen mütahit. Kolanları kestiren site veya apartmanı yöneticileri. Hem bu fani dünyada hemde ebedî alemde hesap vereceşinede İman ederiz.
Daha fazla yorum görüntüle