Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 10 il büyük yıkıma uğradı. İki gündür bölgeden canlı yayın yapan Cüneyt Özdemir'in yayınında AFAD ve Kızılay ile ilgili konuşmasına bölgedeki DSİ ekibi tepki gösterdi.

Deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta bulunan Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube hesabında yayın yaparken, "AFAD'ı ve Kızılay'ı tartışmalıyız. Ne oldu da bu afette böyle bir noktaya geldi." ifadelerini kullanması bölgede Arama Kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek veren DSİ personeli tarafından tepki gördü.

Rize ve Kars'tan gelen ekipler, 8 gündür bölgede olduklarını belirterek, AFAD'ı tartışmalıyız diyen Cüneyt Özdemir'e tepki gösterdi. Kars'tan geldiğini söyleyen bir DSİ personeli, "Kars'taki insanlar hayvanlarını satıp buraya yardımda bulundular, Devlet-Millet herkes burada. Devlet Su işleri burada, Karayolları burada, Belediyeler burada, devlet kurumlarının tamamı burada. Özürlü babam aylığını alıp buraya gönderdi" ifadelerini kullanarak Özdemir'e yanıt verdi.

Yorumlar 234 Yorum Var
  • Burhan Bozkurt 21.02.2023 08:26
    Buradaki arkadaslarin yorumlariniz hemfikir. Ne guzel aykiri fikir yok. Alayinizi cok sevdim ben.
  • Ibrahim 20.02.2023 20:08
    Allahsiz chp ip hdpkk
  • misafir1 16.02.2023 12:12
    Cüneyt Bey bu sefer yanlış yapmışsınız. Size yakışmamış bir özür videosu size yakışır. .
  • KEnan 15.02.2023 23:37
    Zeynep Hanım’a cevabımdır. Kimse her şeyi dört dörtlük yaptık demiyor. Ayrıca Zeynep Hanım devletimiz acil yardım talebinde bulunması da bundan. Hiç bir ülke ilk günden tüm gücünü kullansa da ilk gün ve diğer gün tüm enkazlara müdahale edemez. Bir Kartal’da bir apartmanın 1 enkazı 5 günde kaldırıldı. Buradan yola çıkabilirsiniz
  • Ali 15.02.2023 23:16
    Konumuzla uzaktan alakalı ama Yol Medeniyetmiş. Yol önemliymiş. Geniş olmalıymış, yardımı engelleyen şey yollara devrilen binalardı dersek daha bi çözüme yaklaşırız diye düşünüyorum
Daha fazla yorum görüntüle