Ülke TV ekranlarında asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşananlar masaya yatırıldı.

Turgay Güler'in sunduğu "En Sıradışı" programında çarpıcı bir gerçeği ifşa eden Aydınlık gazetesi yazarı Gaffar Yakınca, Yunanlı Bilim İnsanı Lekkas, Kahramanmaraş ve 10 ilimizi etkileyen afetin büyüklüğünü anlattığı sözlerin Yunan basınında yayınladığını ancak Türkiye'deki sol basın medya kuruluşları tarafından sansürlendiğini açıkladı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Ben 18.02.2023 01:35
    Hiciv yolu ile yaptığım sert bir eleştirel bir eğitim yorumdan sonra siz de bana 3-4 gün yorum yasağı koydunuz. Ama şimdi yök benim yorumlarda önerdiklerime dönmeye çalışıyor.
  • Biri 17.02.2023 23:18
    Bizdeki muhalefet, yumurtalarını pişirmek için Ülkeyi ateşe verir.
  • Ceryancı 17.02.2023 20:52
    Gözleri var görmezler kulakları var duymazlar kalpleri var hissetmezler,tamda bizim fondaş medya organları için söylenmiş sanki...! Bizden beslenirler tüm ihtiyaçları bizden karşılanır ,ama hizmeti gizli fonlandıkları efendilerine yaparlar. Muhalif olabilirsiniz saygı duyarız ama siz işi cenaze evinde yas tutulur gerçeğinden uzaklaştırıp cenaze evinde mal paylaşımına cevirdiniz.. yuh olsun sizlere ölü soyucular..
  • fazli 17.02.2023 19:53
    6. dk'daki cumlelere cevap, sokaklarda toplanma yerlerinde icinde yardim malzemesi olan konteyner vb olmasi gerekiyordu. gidisatin yeniden degerlendirilmesi lazimdir