Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremin vurduğu Gaziantep'te önemli açıklamalarda bulundu.Özer, "Buradaki meslek lisesine iki tane ekmek fabrikası kuracağız ve buranın ihtiyacını karşılayacağız. Bugünler birlik beraberlik günü. Tüm ülkemize başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Bakan Özer, "10 ilde eğitim ne zaman başlayacak" sorusunu şöyle yanıtladı: Pazartesi günü itibariyle 20 Şubat'ta 71 ilde eğitim öğretim başlayacak. 10 il ile ilgili değerlendirmelerimizde de son noktaya geldik. İnşallah yarın açıklayacağız.Nakille ilgili de şu ana kadar 48 bin öğrencimiz farklı illere nakillerini aldırdı. Bir karar daha aldık; Nakil olan öğrenciler pansiyonlarımızda ücretsiz bir şekilde konaklayacak.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Haydar 19.02.2023 20:50
    Ana sınıfı yemeği derhal kaldırılıp deprem bölgesine gönderilsin israf
  • Çiçek. 19.02.2023 20:42
    İNŞALLAH EGİTİM İÇİN GEREKENİ DEVLETİMİZ yapacak ama şu durumda bütün sokakların yıkık oldugu salantıların devam ettigi yerde nasıl egitim verebilir her yer moloz sovuk biraz zamanla inşallah egitim başlar
  • zafer gülten, 19.02.2023 17:37
    iyi,deprem bölgesi ve depremde akrabalarını neyin kaybeden çocukların okulunun ertelenmesi olağanda,peki depremden zarar görmemiş yerler ve aile çocuklarının okulununda tatil edilmesi--yahu zaten okullar salgın nedeniyle uzun süre tatil oldu,sonra hava koşulu nedeniyle tatil,bilmemne oldu tatil,ama bu çocuklar tatilde evde oturup ders çalışmıyorlarki,kimi babasının dükkanında ona yardım ediyor,kimi berber çıraklığı,çoğuda internet cafe ve sokakta oyunda--bunlar nasıl okuyup adam olacak peki,üniversite sınavını nasıl kazanacaklar.
  • Alparslan 19.02.2023 17:29
    Allah razı olsun siz değerli devlet büyüklerimden. Elinizden geleni yapıyorsunuz.
  • hsynslmmali 19.02.2023 17:19
    anasınıfı yemeğinin derhal kaldırılması gerek. İsraf israf
Daha fazla yorum görüntüle