Sözde ilahiyatçı Nazif Ay, Allah'ın laik bir varlık olduğunu öne sürdü. "Cemil Kılıç ile Aydınlanma" programında konuşan Nazif Ay, "Allah insanları laik yaratmıştır" sözlerini sarf etti.

Nazif Ay'ın Müslümanları şaşkına çeviren sözleri şöyle:

"Laiklik dinsizlik olarak gösteriliyor.

Allah'ın gizli isimlerinden birisidir laiklik.

Allah laik bir varlıktır. Net.

Her dinin her inancın kendi sahibine vermek, belirtmek (daha pek çok ayetler var) başlı başına laikliktir.

Yaratması laiktir zaten.

Eğer laik olmasa, insanları grup grup her inanç sahibinin hayat hakkı bulmasına fırsat vermezdi. Bırak ayeti"

SAHTE İLAHİYATÇI CEMİL KILIÇ SKANDAL SÖZLERİ ONAYLADI

İslam hakkında sapkınca sözleriyle ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen bu yüzden Twitter'da öne çıkarılan sözde ilahiyatçı Cemil Kılıç, Ay'ın akılalmaz sözlerini "çok güzel, açıklayın biraz" ifadeleriyle tasdik etti.

 

Yorumlar 315 Yorum Var
  • Kasım. 24.02.2023 20:37
    Sizin laiklik anlayışınızda ise hertürlü inanç biçimi serbest birtek hakdin islam yasaktı sanırım.
  • Kasım Dayan 24.02.2023 19:00
    Kıyamet /36 İnsan, başıboş bırakılacağını ve yaptıklarından hesâba çekilmeyeceğini mi sanıyor?
  • Abdullah Güler 24.02.2023 18:04
    Kendisini çok iyi tanırım..bütün işi gücü müslümanlara saldırmaktır. Benim hakkımda da iftira bir yazı yazdı..Alibeyköy Çırçır kahvesinde sabahtan akşama kadar kàğıt oynar..
  • medo 24.02.2023 17:57
    "İnned Dine İndallahil İSLÂM, Şüphesiz ALLAH katında tek din İslam'dır." Başka hangi dinden, hangi inançtan bahsediyorsun sen. Sadece inanıp inanmamakta özgürsün, tabi ki onun da hesap gününde, sonuçlarına katlanmak şartıyla. Ey büyük Allah'ım (C.C.) bizi sırat-ı müstakimden ayırma, yoksa bizlerde böyle şeytanın maskarası oluruz da, şeytan bize bir yerleriyle güler.
  • fatih 24.02.2023 17:53
    size inanç din olarak islamı seçtim ayeti ne olacak. şunu kaçırmışlar. Allahu teala için yaşam Rabbimin kualları üzeredir ve bu islamdır. diğer yaşantılarıda rabbim yaratmıştır ve imtihan meslesidir. haşa Rabbime dünyalık bir sıfat yakıştırmak zaten inkar ve küfürdür. hoca dinsiz vaziyete düşmüştür. aklını başına alması dileğiyle. ne diyelim. adalet hak hukuk temel dir dese neysede laik. ulan bu kelime altında ne hayatlar toplumlar yokoldu. bu nasıl yakıştırma bir kesime yalakalık yapcam diye.
Daha fazla yorum görüntüle