CHP'li Emekli Amiral Türker Ertürk ve Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ Mehmetçiği hedef göstererek bayrak üzerinden çirkin bir provokasyona giriştiler.

22-23 Ekim 2022 tarihinde Çatalca'da bin 200 kaçak yapının yıkım kararı alınması üzerine bölgeye giden kolluk kuvvetlerinın yıkımdan Türk bayrağının zarar görmemesi için tedbir aldığı anlara ait video sosyal medyadan çarpıtılarak paylaşıldı.

CHP'LI EMEKLİ AMİRAL TÜRKER ERTÜRK: MEMLEKETİN ASKERI, JANDARMASI VE POLİSİ VAR DEMEYECEKSİN

Mehmetçiği bayrak düşmanı gibi gösteren Ertürk "Memleketin askeri, jandarması ve polisi var demeyeceksin, bayrağına ve vatanına sahip çıkacaksın!" paylaşımı yaptı.

ZAFER PARTİ İL BAŞKANI: İLK iŞLERI BAYRAĞI İNDİRMEK OLDU

Aynı algı operasyonunu yapan Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ "Kocaman yürekli Türk kadını! Başka işleri yokmuş gibi, ilk işleri bayrağı indirmeye çalışmak olanlara engel oldunuz ya, Allah sizden razı olsun." ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜNÜN BAYRAK SÖKMEKLE İLGİSİ YOK

Görüntülerin deprem bölgesi veya iddia edildiği gibi bayrak sökme ile herhangi bir ilgisi bulunmuyor aksine kolluk kuvveti yıkım esnasında Türk bayrağının yere düşmemesi ve zarar görmemesi için çaba gösteriyor.

Yorumlar 222 Yorum Var
  • Sivasspor 28.02.2023 06:57
    Vurun kelepçeyi bu iblislere kanun yokmu bu ülkede
  • Abdullah 28.02.2023 06:37
    Bayrak istismarcıları. Kaçak yapılarınızı bayrağı istismar etmekle mi koruyacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
  • Misafir 28.02.2023 02:16
    Resmen provakasyon Rabbim bizleri bunların eline bırakmasın inşallah
  • meraci83 28.02.2023 00:58
    Bu provokatörler neyin karşılığında böyle bir aymazlığa soyundular acaba? Sakın vatan ve bayrak sevgisi demesinler ha!..
  • Osman Erbek 28.02.2023 00:32
    Bayrak düşmani, PKK karla birlikte olan CHP'li lerdir. Bu kadar aşağılık yalan haber olur mu?
Daha fazla yorum görüntüle