Tuzla'da yaşanan dehşete düşüren olayda, bir sitenin otoparkından çıkmakta olan otomobilin önü bir servis minibüsü tarafından kesildi. Minibüsten inen şahıslar otomobil sürücüsünü araçtan indirdikten sonra darp ederek zorla kaçırdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Tuzla’da Aydınlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sitede oturan bir kişi, yanında bir kadınla beraber otomobiliyle sitenin otoparkından dışarı doğru aracını sürdü. Otomobil kapıdan çıkmak üzereyken bir servis minibüsü otomobilin önünü kesti.

SİLAHLI 3 KİŞİ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜ DARP EDEREK ZORLA KAÇIRDI

Minibüsten inen ve birisi silahlı olan 3 kişi, önce otomobilin kapılarını açmaya çalıştı ardından otomobilin camlarına vurdu.  Otomobil sürücüsü aracıyla kaçmak istese de başarılı olamadı. Daha sonra otomobil sürücüsü ve yolcu koltuğunda oturan kadın araçtan indi. Şüpheliler, sokakta darp ettikleri sürücüyü zorla minibüse bindirdi. Minibüse binen şüpheliler, olay yerinden ayrılırken kadın ise otomobile binerek, minibüsün peşinden gitti.

Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kadın şahıs gözaltına alınırken 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. 
  
Olay hakkında konuşan mahalleli, “Dün 1 gibi olmuş olay. Kaç kişi kaçırmışlar bilmiyorum. Yeni haberin oldu. Video atmışlar” dedi.

EKİPLER ŞAŞKINA ÇEVİREN GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olayla ilgili inceleme başlatan Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı. Yapılan çalışmalar sonucunda İ.Z.D.'nin, İ.G.'ye ait iş yerinde çalıştığı, bir şüphelinin ise İ.Z.D ile sevgili olduğu ve daha önce İ.G. ile çalıştığı, olayda İ.Z.D. ve sevgilisinin birlikte hareket ettikleri ortaya çıktı.

Tuzla'da yaşanan kaçırılma olayında gerçek ortaya çıktı! Mağdur adamın yanındaki kadın işbirlikçiymiş

DARP ETTİKLERİ ŞAHSIN 108 BİN LİRASINI ÇALDILAR

Çalışmaların devamında, İ.Z.D.'nin de dahil olduğu şüphelilerin kaçırılan otomobil sürücüsü İ.G.'yi ormanlık alana götürerek darp ettikleri, 108 bin lira parasını gasbettikleri belirlendi. Sürücü İ.G.'nin kendi otomobiliyle hastaneye gittiği anlaşıldı. Kaçırılma olayında kullanılan minibüs ise havaalanında terk edilmiş halde bulundu. Araç içerisinde 1 adet silah ele geçirildi. İ.G.'nin hastanedeki tedavisi sürerken olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelilerden İ.Z.D. isimli kadın evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Tuzla'da yaşanan kaçırılma olayında gerçek ortaya çıktı! Mağdur adamın yanındaki kadın işbirlikçiymiş

POLİSİN ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Şüphelinin ve kaçırılan sürücünün yapılan sorgulamasında çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Polisin kaçan diğer şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobil otoparktan çıktığı esnada önü servis minibüsü tarafından kesiliyor. Minibüsten inen 3 kişi otomobilin sürücüsünü darp edip zorla minibüse bindiriyor ve oradan uzaklaşıyor. Kaçırılan sürücü ile beraber öncesinde otomobilde bulunan kadın da sürücü koltuğuna geçerek minibüsün peşinden gidiyor. 

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Maalesef 02.03.2023 18:36
    Türkiyeye çağ atlatan,maküs talihini yenmesini sağlayan,tüm dünyada sevilen sayılan lider Erdoğan ın başarısız olduğu tek alan adalettir. Reisin adalet bakanlarından yana şansı yok. Benim acizane fikrim; avukat falan olmayan adalet camiasıyla alakasız ama adaletsizlikten canı yanmış birini bakan yapsa herşey yoluna girecek.
  • Yeşil 02.03.2023 14:19
    Freni patlamış cene... Devlet senin devletin değil belli zaten. niye dertlendin anlamadım.
  • Mehmetx 02.03.2023 13:38
    Kadın yakalandı. Polis kadından şüphelenşyor ve evine baskın yapıyor, tutuklandı polis diğerlerini arıyor. Kadın kaçırılan adamın yanın da çalışıyor, kaçıranlarala birliği yapıyor. Adamın 108 bin tl sini gasp etmişler.
  • gül bülbül 02.03.2023 13:16
    kadının birlik olduğu belli hiç tepki yok bağırmıyor yardım edin demiyor öyle
  • Kule 02.03.2023 12:34
    o şahıs dolandırıcı adamlara iş yaptır paralarını verme sonra gesp ettıler de kimse kimseye ortada birşey yokken bişey yapmaz halkını savunamayan şerefini yitirmiştir
Daha fazla yorum görüntüle