Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet BAĞCI, Hatay Belen’de bulunan Alperen Ocakları Genel Merkezine bağlı Afet Koordinasyon merkezini ziyaret ederek, depremzede çocuklarla futbol maçı yaptı.

Asrın felaketinin yaşandığı günden bugüne kadar aralıksız bir şekilde deprem bölgesinde Faaliyet gösteren Alperen Ocakları, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Depremin ilk saatlerinden beri bölgede hem arama kurtarma hem de insani yardım faaliyetlerine bizzat katılan ve hala bölgede olan Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Av. Samet BAĞCI, Hatay - Belen’de bulunan Alperen Ocakları Genel Merkezine bağlı Afet Koordinasyon merkezini ziyaret etti. Akabinde kendi oluşturdukları çadır kenti ziyaret eden Bağcı, depremzede çocuklarla bir araya geldi. Alperen Ocakları tarafından çadırkente yapılan çocuk parkında çocuklarla vakit geçirip oyunlar oynayan Bağcı, akabinde miniklerle futbol maçı yaptı. 

Çocukların mutlu dakikalar geçirdiği o anlar akabinde görüntüleri yayınlayan Bağcı, “Bizler biliyoruz ki onlar güldükçe dünya bir başka güzel oluyor. Yüzlerindeki tebessümü hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz, Alperen abilerinin sözü var” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar 0 Yorum Var