Ülke TV'de yayınlanan "En Sıradışı" programı bu akşamki bölümüyle ses getirdi. Programda altılı masanın adaylık için gerçekleştirdiği son toplantı masaya yatırıldı.

2019 yılında üyesi olduğu olduğu CHP'den ihraç edilen eski bakanlardan Yaşar Okuyan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Akşam Gazetesi Ankara Temsilci Emin Pazarcı, Yaşar Okuyan ile gerçekleştirdiği telefon konuşmanın detaylarını ilk kez canlı yayında açıkladı. Pazarcı, Okuyan'ın Kılıçdaroğlu ve ekibini kastederek kendisine "Allah bunların eline memleketi vermesin! Ben bunları tanıdım iktidara gelirlerse yazık olur Türkiye'ye" dediğini söyledi.

 

 

 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • misafir 03.03.2023 14:06
    bu bir bedduadır allahım bu senin dinine düşman olanlara gün yüzü gösterme hele iktidar yüzü hiç gösterme amin
  • Mehmet Şeran 03.03.2023 12:13
    Bunlar bizim bildiğimiz şeyler Allah korusun bunlar iktidar olursa vay bu memleketin hali ne bizim anlamadığımız şey sen bunları bildiğin halde bu partiye neden üye oldun ve bunları bildiğin halde neden bu kadar süre bunların içinde kaldın yoksa bir çıkarın mı söz konusuydu
  • Muşlu Efe 03.03.2023 12:11
    Elindeki belgelere rağmen onlarla bir haraket ettin seni kapı önüne koyduklarındamı gerçek yüzlerini gördün
  • Doğrucu Davut 03.03.2023 12:11
    Ne iş Yaşar bey önce çıkıp meralin elimde dosyaları var açıklamayayım diyerek Kılıçdaroğlunun adaylığına destek veriyorsun. Şimdide kılıç çekiyorsun.
  • Mehmet DOĞAN 03.03.2023 12:09
    Yaşar Okuyan da bir nalına bir de mıhına vuruyor... ''Masayı dağıtırsan dosyaları açıklayacağım'', bu destek Kılıçdaroğlu'na değil miydi? Eeee şimdi ne oldu? Yapacağın iş dosyaları açıklamak !.. Tabii yapabilirsen, ''Kaleminden kan damlayan adam''. Ne günlere şahit oluyoruz ... ALLAH her şeye kadirdir...
Daha fazla yorum görüntüle