AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan TBMM'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İMAR AFFINA MUHALEFET ZORLAMIŞ

CHP'nin imar affı eleştirilerine yanıt veren Bülent Turan şöyle konuştu:

"İmar affı dedikleri imar barışıysa, bütün partilerin önemli oranda katkısıyla önerge şekillenerek hatta, 'İktidar bu konuda yeterli adımı atamadı. Cesaret sağlayamadı. Daha ötesi olsun' diye önergeye verilen bir kanun teklifi."

KENTSEL DÖNÜŞÜME TAKOZ OLDULAR

Sözlerine devam eden Turan, Kanal İstanbul'un "en büyük bir kentsel dönüşüm" olduğunu söylediklerinde muhalefetten büyük bir direnç gördüklerini belirtti.

MUHALEFET HER ŞEYE KARŞI ÇIKIYOR

Turan, muhaliflerin Meclis'te her şeye itiraz ettiklerinin altını çizerek, "çok değişik insanlarsınız her şeye karşı çıkıyorsunuz" dedi.

"YUNAN BAŞBAKANI KADAR OLAMADINIZ"

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, "Bu deprem milat olsun Türkiye'yle birlikte yeni bir sayfa açalım" sözlerini örnek göstererek, asrın felaketinde muhalefetin Miçotakis kadar dahi destek olmadığını dile getirdi.

CHP'NİN İMAR AFFI ÖNERGESİ

CHP'nin imar affı için seçim bildirgesini gösteren Bülent Turan, bildirgeyi madde madde açıklayarak ana muhalefet partisine yüklendi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • gökhan 06.03.2023 15:02
    rantsever Cehepenin oyununa gelmeyin.bunu hep yapıyorlar.milletin şüpheleri olan bir konuda iktidara destek verip sonra da ikdiarı milletin önüne atıp rantçı gibi gösteriyorlar.Allah aşkına ak partide bu oyuna dur diyecek akıllı adam vardır
  • vatandaş 06.03.2023 14:40
    ayaklarına bakın.
  • kemal 06.03.2023 13:03
    Okmeydanı'n da kentsel dönüşüm için yıllardır belediyeler hükümet uğraşıyor ama CHP tencere tava çalarak eylem yaparak sürekli engelliyor. CHP bu ülkede hayırlı yapılan işleri engellemekten başka bir işi yok ki zaten. 40 senedir Okmeydanı'nda oturuyorum biz anlaşıyoruz birileri devriye giriyor bir karışıklık hop iptal
  • bülent 06.03.2023 09:28
    Chp kendini çok uyanık sanıyor da öyle değil..........
  • zeki 06.03.2023 09:17
    Yaşayan hasta olmayan her insana barınak lazım... Barınak için insanların kıt imkanlarıyla yaptığını yıkmak için daha iyisini sunamıyorsan yıkamassın.. Af çıkaracaksın. Ancak ilk afette mezar olacaksa onlara gerekli yardımlar yapılıp yaşanabilir hale getirmek devletin temel görevlerindendir.. Ancak bizde barınak rant kapısı haline geldiği için büyük sıkıntılara düçar olduk.
Daha fazla yorum görüntüle