İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önce altılı masayı dağıtıp 3 gün sonra tekrar geri dönmesi muhalefet cephesinin gardını düşürmüştü.

Altılı masanın 6 Mart'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı ilan ettiği anlarda siyasi parti liderlerinin yüzünün asık olması önümüzdeki günlerde yaşanacaklar hakkında ipucu veriyor.

Ülke TV canlı yayınında gündeme dair çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Palabıyık, 28 Şubat tarihinde merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın istemeyerek alınan kararların altına imza attığını anımsattı. 

"AKŞENER'DEN ERBAKAN HOCA'NIN AHI ÇIKTI"

Palabıyık, "28 Şubat kararlarının altında Akşener'in imzasının olduğunu biliyoruz. Kader, takdir-i ilahi Akşener'de istemeye-istemeye dün akşam alınan kararların altına imza attı. Akşener'den Erbakan hocanın ahı bu şekilde çıktı, daha da beter olacak" yorumunda bulundu.

Derin aktörlere işaret eden Palabıyık, masanın toplanmasının arkasında devlet dışı aktörlerin baskısının olduğunu vurguladı.

Yorumlar 45 Yorum Var
  • toto 09.03.2023 19:57
    anladım ki herkes kendine bir kukla arıyordu. çünkü biliyorlar ki bu siyaset meydanı adamı harcar. ne demiş atalar. ya kuzgun leşe ya devlete başa. ama gel görki kendileride birer kukla. masanın üstü altı hepsi bir
  • Misafir 08.03.2023 12:18
    Simdi siyonizmin kucaginda oturan siz degilmisiniz erbakan erdoganin imanini ölcme hakini kimden almis zavallisiniz
  • proje olduğu belli 08.03.2023 12:05
    zaten meral hanım bir haber proğramında bizzat kendisi içinde bulunduğu ittifakın (haçlı siyonist kafir abd yi ima ederek) kurdurulan bir proje ittifak olduğunu açıkça söylemedimi
  • türkiye 08.03.2023 11:48
    kesinlikle arka tarafda dış gücler var hadda kim olduğu otelde kimle görüştüğü de belli lütfen otel kayıtları paylaşılsın ilk görütüğü kişi kim lütfen acıklansın
  • konyalılar 08.03.2023 11:48
    ALLAH bin beter etsin inşallah .Erbakanımıza zulmedenler inşallah beter olsunlar.BUNA SAADERT PARTİLİLERDE DAHİL .
Daha fazla yorum görüntüle