CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, KHK ile görevden uzaklaştırılan FETÖ'cüler için tüm çalışmaların tamamlandığını seçimi kazanmaları durumunda 1 ay içerisinde FETÖ'cülerin göreve iade edileceğini söyledi. 

Altılı masanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmesinin ardından muhalefet için seçim çalışmaları başladı. Uzun zamandır FETÖ iltisakı nedeniyle görevden uzaklaştırılan kişilerin göreve iade edileceğini açıklayan Kılıçdaroğlu'nun vaadi, CHP'li vekiller tarafından da dile getirilmeye başlandı. 

"FETÖ'CÜLER 1 AY İÇERİSİNDE İŞLERİNE İADE EDİECEK"

Seçim çalışmaları kapsamında Kılıçdaroğlu'nun 18 Mart cumartesi günü saat 13.00'te HDP ile görüşeceğinin açıklanmasının ardından FETÖ adımı da geldi. Tv5 ekranlarında bir programa katılan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, KHK ile görevden uzaklaştırılanlar için tüm hazırlık çalışmalarının tamamlandığını, FETÖ'cülerin 1 ay içerisinde görevlerine iade edileceğini söyledi. 

Tanrıkulu "KHK ile ilgili olarak şunu söyleyeyim; CHP milletvekili olarak söylüyorum ki genel başkanımızın tüm konuşmalarına atıfla, tümünün haklarının ilk 1 ayda iade edileceği, kamuda görevlerine başlayacaklarını ve özlük haklarının iade edileceğini her ortamda söylüyoruz. Bu bir maddelik düzenlemedir aynı zamanda. Onun bütün hazırlıkları yapıldı şu anda." dedi.

 

Yorumlar 380 Yorum Var
  • Mia 17.03.2023 06:49
    Kendi oyuncularıni tutuyor tabi...ama açık yapıyor dürüstçe ..iş digerlerine kalıyor .
  • Hakan 17.03.2023 03:50
    Öyle yaa MILLET fetöye ve onun darbecilerinin silahlarinin karsisinda yüreklerini koyup cikarken evinde bacak bacak üstüne atip kahvesiyle TV karsisina gecen bay bay kemalda ne beklenecekti saniyordunuz
  • Seyit Onbaşı 17.03.2023 00:08
    Bu Aziz Milletimiz vesayete Asla boyun eğmeyecektir! Sizin hesaplarınız üzerinde Şanlı Bayrağımızın ilelebet dalgalanması için Sandıkta hezimete uğrayıp yok olup gidecekleri gün Aziz Milletimizin İradesiyle Şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz . Rabbim DEVLETİMİZE Milletimize görünen ve görünmeyen afetlerden musibetlerden korusun Ülkemizi Emin ve Muhafaza Eylesin İnşaallah cc Amin.
  • Alim 16.03.2023 16:41
    Yap da göreyim boyunun ölçüsünü hain !! Herşey hukuk mu seçim mi sadece?
  • Vatan 37 16.03.2023 10:51
    15 temmuzda millete kurşun sıkanları, çocuklarımızın beynini yıkayanları, sınav sorularını çalıp çocuklarımızın geleceğini gasp edenleri, askerlerimizi şehit edenleri bir çırpıda görevlerine iade edeceğiz demek ülkenin huzurunu bir çırpıda yok edeceğiz demek değil midir ? Neye ve kime hizmetkar olduklarını siz düşünün. Allahım bunlara fırsat vermesin.
Daha fazla yorum görüntüle