Şanlıurfa'da sel felaketinin yaşandığı bölgede seçim propagandası yapan Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlar tarafından yuhalandı.

Şanlıurfa'ya giden Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Ahmet Davutoğlu vatandaşlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.

Vatandaşlar, "Ya Allah aşkına, burası siyaset yeri değil, acımız var. Burada insanlar ölmüş, HDP ile Millet İttifakı nerede?" diyerek tepki gösterdiler.

 

Yorumlar 225 Yorum Var
  • Mustafa Demirok 16.03.2023 16:02
    Yazıklar olsun ki depremzedelere maddi ve manevi yardım yapacakları yerde siyaset ha ayıp ayıp ayıp
  • Adr 16.03.2023 15:07
    Yuh bile az bunlara.
  • Kutahyali 16.03.2023 13:05
    TavsiyemJemal bey öyle tehlikeli bölgelere gitmesin sel deprem Allah muhafaza
  • muş ovası 16.03.2023 12:18
    ankara istanbul izmir adana antalya ve diğer chp li büyükşehir belediyeleri devlet değil mi. devlet yok deyip insanların acısı üzerinden kirli emellerinize prim kazanmaya çalışacağınıza dev bütçeli belediyeleriniz neden biz de devletiz işte burdayız demiyor.
  • muş ovası 16.03.2023 12:14
    chp nin görevi fitne çıkarmak fesat çıkarmak hayıra engel olmak bozgunculuk yapmak terör örgütlerini güçlendirmek yalan takkiye yapmak dine saldırmak müslümanlara zulüm etmek kötülemek karalamak gibi bilimum kötü iş. hayır yapmak taşın altına elini koymak bir yarayı sarmak yetimin başını okşamak Allah Peygambere itaat etmek vatanını her türlü tehlikden korumak iyilik yapmak kötülüğü men atmek gibi işler chp nin görev alanında değil. iyilik chp nin işi olmadığı için onlar hep devleti kurumları hayır derneklerini kötülüyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle