Ana muhalefet olmayı kendine şiar edinmiş CHP'nin bu zihniyeti CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl tarafından açıkça ilan edildi. Anıl, katıldığı yerel bir televizyon kanalının programında, “Halk memnun. 35 yıldır aynı şeyleri kataloğa koyuyoruz hiçbirini de yapmıyoruz halk yine bizi seçiyor” ifadelerini kullandı.

"HİÇBİRİNİ DE YAPMIYORUZ HALK YİNE BİZİ SEÇİYOR"

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, katıldığı bir televizyon programında partisinin yönetim zihniyeti ve halka bakış açısına ilişkin itiraf niteliğinde sözler sarf etti. Nezih Anıl, 35 yıldır aynı şeyleri vizyon olarak açıkladıklarını ancak hiçbirini yapmadıklarını dile getirdi.

CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Nezih Anıl katıldığı bir programda “35 yıldır halk memnun. Aynı şeyleri koyuyoruz, hiçbirini de yapmıyoruz ama halk memnun. Halk bizi seçiyor, yapmadan kazanıyoruz” dedi.

 

Yorumlar 207 Yorum Var
  • Misafir 17.03.2023 20:17
    Nezih bey dikkat et doğru söyleyeni CHP den kovarlarmis
  • Yusuf 17.03.2023 19:06
    İlericilik bu, istikballeride bu, istikbal göklerdedir ama bunlar sadece bulutları görürler, o bulutlardan süzülen iha şıha kızılelma, tfx ı göremeyecek kadar körler, onlarıda tahtadan sanıyorlsrdı, bunların hayalleri bile RTE icraatlarına erişemez,, körler sağırlar birbirini ağırlar.
  • Seyit Onbaşı 17.03.2023 00:24
    Ey CHP li ler! Doğruları size tam bir seçim arifesinde soylettiren vardır elbette! . Kalpleriniz mühürlü ise ,Dillerinizle itiraf eden de sizlersiniz! Birazda doğru olmayı, doğrunun yanında olmayı doğru dürüst Siyaset yapma gereği duysanız! DA! Aziz Milletimizin Teveccühünü kazanarak İktidara gelmenin yollarını arasanız! Milletimizin sevgisine layık oldunuz da Milletimiz sizler için sevgisini mi esirgedi!. Milli Olun! Milletimizin yanında olun! Ne zaman bu duygulara sahip olduğunuz gün! İktidar Olduğunuz gündür! Aksini düşünmek Milletimiz için büyük bir Zulümdür!
  • Oğuz Eri 16.03.2023 13:27
    Ak Parti'nin seçmenlerini koyun yerine koyanların halı pür meali işte budur.Ağılda bulunan dana, beslemeye gelen insanı kendi gibi görmeyince koyun zannediyor.
  • Türk 16.03.2023 13:13
    Bide başkalarına koyun derler...
Daha fazla yorum görüntüle