Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "HÜDA PAR'a sorduğunuz soruları HDP'ye sorabilir miydiniz? Mesela, HDP'ye PKK terör örgütü müdür diye sorsanız evet cevabını alır mıydınız?

Yarar: "Ben barikatlar döneminde de oradaydım, görev yaptığım dönemde de oradaydım, Hizbullah'ın olduğu dönemde de ordaydım. Sonuçta ben de PKK ile mücadele etmek için yıllarımı verdim. Ama şunu söyleyeyim size, Türkiye'de PKK terör örgütünün Türk siyasetine mesaj verdiği bir döneme şahit olmadım ben." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Misafir 16.03.2023 22:17
    Millet ittifakı için hedefe giden her yol meşrudur. Cumhur ittifakı için hedefe giden dogru hayırlı yol meşrudur.
  • Seyit Onbaşı 16.03.2023 22:16
    Saygı Değer Mete Yarar Bey! Bu kirli tezgahları emellerine ulaşmadan Aziz Milletimiz Sandıkta gerekli cevabı verecerek bozacaktır! Millet olarak DEVLETİ'MİZİN yanında Birlik Olacağız! Bu Seçim Hâk ile Batılın mücadelesidir! Bir Nefer olarak DEVLETİ'MİZİN yanında ve Emrine Amadeyiz! Kirli Pazarlıkların yapıldığı Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları bozacağız. Hür Yaşadık Hür Yaşarız Hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım yırtarım enginlere sığmam taşarım.
  • Türk 16.03.2023 21:57
    Bravo Mete Komutan.. Allah yar ve yardımcın olsun..
  • Misafir 16.03.2023 21:28
    Sadece millet irtifakı değil vatanını seven herkesin cumhur ittifakında olması devletin bekası açısından çok önemli düşünebiliyor musunuz vatan hainleri ve vatan düşmanları ile birlikte bu ülkenin yönetimini geçsinler halimiz nice olur bu ülkenin hali nice olur
  • emrullah_0715 16.03.2023 20:23
    Ülkenın bekası chp nın kapanması ıle baslar kendı adamları dıyor hdp yı kuran chp dır dıye daha ne beklıyorsunuz eger bu mıllet bunlara ragmen eger oy verırse sebekeye belamızı bulmusuz demektır pkk nın sozde dag faresı mıllet ıttıfakı desteklenmelı dıyorsa ben bu ıste yokum kardesım demelıyız REIS bu secımde en az % 60 ustu oy almalı pkk nın oldugu yerde huzur olmayacagını dusunen sagcı solcu secmenden
Daha fazla yorum görüntüle