Pınar Mahallesi'nde sahibinin şaka yapmak için serbest bıraktığı Pitbull cinsi köpek, 13 yaşında bir çocuğa saldırdı. Dakikalar boyunca bacağını ısırarak bırakmayan köpek, çevredeki vatandaşların sopalı müdahalesi ile kovulurken, yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.
Olay, geçtiğimiz Salı günü akşam saatlerinde Pınar Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, site avlusunda oyun oynayan çocukları korkutmak isteyen bir genç, Pitbull cinsi köpeğini serbest bıraktı. O sırada 13 yaşında ki yabancı uyruklu çocuk ise korkarak kaçmaya çalışsa da köpek ayağından ısırdı. Dakikalar boyunca köpek çocuğu bırakmazken, çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Sopalarla köpeğe vurarak çocuk köpekten kurtarılırken, yaşanan olay sonrasında sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o korku dolu anlar ise anbean kameraya yansıdı.

 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 16.03.2023 16:22
    Ne güzel, arabayla yayalara diğer araçlara çarparlar savunma hazır " Kazayla oldu ". Köpeklerini insanlara saldırtırlar yine savunma hazır " Şakayla oldu ". Bunları yapanların hiç suçu yok. Araba çarptı, köpek ısırdı.
  • Hoca Nasrettin 16.03.2023 16:14
    Pitbull ucuz yırtmış, zebra olsaydı kesin öldürülürdü. O pitbulun sahibine fi tarihte açlık nedeniyle baklava çalan hırsıza verilen ceza kadar ceza verilse bir daha sokakta köpek göremezsin.
  • Adalet 16.03.2023 15:38
    Bu canavarları besleyen ve insanlara zarar verenlere ölüme teşebbüsten hapis cezası verilmeli ...
  • 2071 16.03.2023 15:34
    Muhalefet ve işbirlikçileri kesinlikle Pitbullar ve başı boş köpekler liyakatsizlik yüzünden var der
  • burhan 16.03.2023 15:26
    bu insan olmadıkları cezalandıramayan sistem utansın
Daha fazla yorum görüntüle