CHP'ye yakınlığıyla bilinen kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici, katıldığı yayında son anket sonuçlarına ilişkin konuştu. Gezici, Başkan Erdoğan'ın oy oranının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yüksek olduğunu açıkladı. Gezici, "Ben Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum şu anda." dedi.

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, CNN Türk canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yapılan anket sonuçları hakkında konuştu.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Gezici, yapılan son anketlere göre Başkan Erdoğan'ın rakiplerine kıyasla önde olduğunu açıkladı.

Sunucu Hande Fırat'ın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'in anketlere ilişkin açıklamalarını hatırlatması üzerine konuşan Gezici, şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Şen sektörün duayenlerinden biri. Çok tecrübeli bir kurumda yetişmiş, anketler yapan birisi. Ben de halen Sayın Erdoğan'ı Kemal Bey'in önünde görüyorum. Alma ihtimali biraz daha fazla. Şu an halen iktidarda bir güç var. Ben Erdoğan'ın önde olduğunu görüyorum şu anda."

Yorumlar 70 Yorum Var
  • Vatandaş Rıza.. 18.03.2023 09:52
    Bu seçimde de kazanan yine her zaman olduğu gibi milletin sağduyusu olacaktır.
  • Adıyamanlı 17.03.2023 16:35
    muharrem ince ikinci tura kalırsa bay kemale oy verir. Genel başkanlık sözüne güvenir. Ama unuttuğu bir şey var bulunduğu camia döneklerin camiası. Bay kemal seçilirse genel başkanlığı bırakmaz. Bıraksa da kukla birine bırakır ve 1 yıl sonra anayasal bir kısıtlama yok partininbana ihityacı var der ve yine oturur. :) maaremmcim de köye tavuk beslemeye bu sefer kesin gider. Aleivler chp mareme de özgüre de vermezz..
  • muhittin 17.03.2023 16:33
    kararız %1 bile değil. herkesin safı bellidir. Kafa karışıklığı sadece bakalım neler çıkacak modu. herkesin kararı bellidir. burada kaybedecek iki parti var. iyi parti ve Saadettir. Saadet öyle bir tokadı seçmeninde yiyecek ki belki parti kapanabilir.. Akşener in de son seçimidir. Vekil olur belki ama genel başkan kalamaz.
  • Alparslan 17.03.2023 14:42
    Rabbim bu ülkeyi kk nın eline düşürmesin , gerisi teferruat , hayırlısı ile RTE birinciliği alsın İnşaalah ,Çünkü O Bir Reissss.Adammm
  • Hakkı Sönmez 17.03.2023 14:40
    bu anket şirketinin sahibi harbiden gezici.
Daha fazla yorum görüntüle