CHP'nin kanalı Halk TV sunucusu Serhan Asker deprem bölgesi Adıyaman’da ki çocuklara Selahattin Demirtaş’ın kitabını büyük övgüyle anlattı.İşte o anlar kameralar böyle yansıdı.

CHP'nin yayın organı Halk TV yine bir skandala imza attı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lının Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından ilk tebrik HDP kanadından gelince CHP-HDP ilişkisi daha da görünür yaşanmaya başladı.

CHP'nin kanalı Halk TV'de Selahattin Demirtaş reklamı! Serhan Asker Demirtaş'ın kitabını öve öve bitiremedi
CHP'nin yayın organı Halk TV'de terör suçlarından tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş'ın reklamı yapıldı! CHP ile PKK'nın siyasi kolu HDP'nin teması sürerken Halk TV Sunucusu Serhan Asker, Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden yazdığı bir kitabın tanıtımını yaptı. Serhan Asker, "Selahatin Demirtaş cezaevinde 5. kitabını yazdı. Üretim üretim üretim... Büyük bir keyifle okudum" ifadelerini kullandı. Serhan Asker yanına depremzede çocukları da alarak bu skandala imza atması büyük tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lının Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından ilk tebrik HDP kanadından gelince CHP-HDP ilişkisi daha da görünür yaşanmaya başladı.

KILIÇDAROĞLU HDP'Yİ ZİYARET EDECEK

CHP ve HDP yöneticileri birbirlerine sıcak mesajlar verirken Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP'yi ziyaret edeceği biliniyor.

Yaşananların ışığında CHP'nin yayın organı Halk TV, Selahattin Demirtaş güzellemelerine hız verdi!

SERHAN ASKER ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Halk TV sunucusu Serhan Asker, Adıyaman'da depremzede çocuklar ile yaptığı bir yayında terör suçlarından tutuklu Demirtaş'ın bir kitabının reklamını yaparak övgüler sıraladı ve Demirtaş'ın özgürlük mücadelesi verdiğini iddia etti.

RTÜK'TEN HALK TV'YE İNCELEME

Halk Tv canlı yayınında, HDP'nin cezaevinde tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kitabından bahsedilmesi ve Öğretim Üyesi Mashug Kurt'un, "AK Parti Kürt mahallelerini, şehirlerini ve evlerini yaktı." demesinin ardından RTÜK harekete geçti. Tartışma yaratan yayınların ardından RTÜK, Halk Tv hakkında inceleme başlattı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seçimler yaklaşırken medyanın dikkat etmesi gereken kurallar belliyken Halk TV'nin yapmış olduğu provokatif yayınlar kabul edilemez. Ülkemizin sömürgeci olduğu iddia edilemez, silahlı terör örgütüne üye olmaktan hükümlü bulunan biri övülemez. Gerekli inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar 196 Yorum Var
  • Emine savasci 01.04.2023 12:40
    O kitap piyaşada satılıyor onu verdiyse ne olmuş ozaman piyasadan kaldırın yasak olsun onuda yapamıyorsun rutugun amacı seçim doğrularını söylemesin diye halk TV ve tele 1kapatmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun
  • Seyit Onbaşı 20.03.2023 23:37
    Boş durmuyorlar! Dört yanı Denizlerle Çevrili İç tarafı ise Hainler le dolu olması! Anadolu'nun Arslan'larının sırtını yere getirmek için Ülkemiz üzerinde yaşayan ve tüm Dünyanın çakalları bir araya gelmişler Aziz VATAN'IMIZIN üzerinde kirli emellerini aşikar olarak DEVLETİMİZ'i bölmek için harekete geçtiklerini görüyoruz! Birlikte hareket ederek bu tür çirkin tehditlere beraber olup oyunlarını bozalım!
  • halıl 20.03.2023 07:02
    haınsınız haın...kıtapsızlar..asker olduren pkk yandaşlarına özgurluk mucadelesı verıyormuş..kalıbınıza edeyım sızın..Imansızlar vatan mıllet düşmanları..
  • Misafir 19.03.2023 23:27
    Rezalet...
  • Adem Gökçe 19.03.2023 15:34
    Utanmıyor lar bunlar ya
Daha fazla yorum görüntüle