6 Şubat'ta gece saatlerinde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük depremler Türkiye'yi derinden sarstı. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 şehrimizde büyük yıkıma neden oldu.

Devlet, yaşanan felaketin hemen ardından tüm kurumlarıyla depremzede vatandaşlarının yanına koşarak yaralarını sarmak için mücadele etti.

Bu kapsamda, bakanlar 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgesinden ayrılmıyor. Yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Nurdağı’nda TOKİ şantiyesinde incelemede bulundu.

İncelemeler esnasında depremzede vatandaşlarla Bakan Kurum arasında yaşanan bir sohbette dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

Burada Bakan Kurum'a çağrı yapan Nurdağılı depremzedeler, "Bakanım ne olur tekrar kazanın bu seçimi. Yoksa bize ev yapmaz bu altılı masa. Ne olur seçimi kazanın, size güveniyoruz. Önce Allah’a, sonra size." diye konuştu.

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Mert 23.03.2023 18:14
    Adamlar kafaya koymuş Türkiyeyi parçalıyacaklar, bunlar evden bahsediyorlar.
  • Mustafa 23.03.2023 12:24
    Vallahi konteynerlerı bile satarlar yada pkk,ya gönderirler kamplara
  • Alptekin Alper 23.03.2023 11:43
    Millet feraset sahibi sonucu görüyor.Bunlar bırakın ev yapmayı yapılanları yok etmek için mahkemelere yaptıkları yazışmalar,yırtınmalar,heykel açılış tören ve yatırımlarından ne yaşanan felaketler nede insanlar umrunda değil.Teröristler söz sahibi düşünsenize ordu millet garip bir yönetici kitlesiyle karşı karşıya !..Allah korusun Rabbim firsat vermesin.Düşünmek bile insanı kahrediyor.
  • 55555 23.03.2023 11:36
    Millet itfakı parasız ev yapacak geçin bu işleri
  • erdal 23.03.2023 11:03
    kazanın demekle olmaz çalışacaksın kapı kapı dolaşacaksın yoksa havanı alırsın örnek mi İSTANBUL ve ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ işçileri bak hepsini nasıl sepetlediler niye gerekli gayreti göstermediler.
Daha fazla yorum görüntüle