Altılı masanın ortağı HDP'li Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada cezaevindeki PKK’lılara ve firarilere "Size umut olacağız" sözü verdi. Buldan, "Umudu dört bir yana yayacağız bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim bütün arkadaşlara sözümüzdür. Cezaevindeki arkadaşlarımıza, yurt dışında sürgünde olan arkadaşlarımıza, kaybettiğimiz canlarımıza sözümüzdür" diye konuştu.

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesinin ardından aday çıkarmayacaklarını duyurarak Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı HDP'nin yanı sıra PKK elebaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı. PKK elebaşları Mustafa Karasu, Duran Kalkan ve Sabri Ok peş peşe açıklamalar yaparak Altılı Masa'ya destek mesajları verdi.

Pervin Buldan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara "Size umut olacağız" sözü verdi

Gelişmelerin ardından bugün partisinin grup toplantısında konuşan HDP'li Pervin Buldan, yurt dışına kaçan firarilere ve cezaevindeki PKK’lılara "Size umut olacağız" sözü verdi. Buldan, "Umudu dört bir yana yayacağız bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim bütün arkadaşlara sözümüzdür. Cezaevindeki arkadaşlarımıza, yurt dışında sürgünde olan arkadaşlarımıza, kaybettiğimiz canlarımıza sözümüzdür" dedi.

Bu arada grup toplantısında konuşan HDP’nin Eş başkanı Pervin Buldan’ın etro ceketi’nin fiyatının 16 Bin TL olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Ertuğrul 05.04.2023 14:57
    7 li masanin malum muhafazakâr milliyetçi geçinen noterleri. Sakın PKK ya sahte lanet okumayın çünkü sizde onlarla aynı yolun yolcususunuz. İpkk spkk dpkk gpkk devapkk diğerleri zaten asıl PKK onlar gizlemiyor
  • Adanalı 05.04.2023 10:48
    Bu nerde sahte milliyetçi iyi partililer sesiniz hiç çıkmıyor.
  • Deli dumrul 05.04.2023 10:36
    hadi bi deneyin alayınızı gebertsin milletimiz. alaynı çağır kandilden bekliyoz...
  • ismail 05.04.2023 10:35
    İşte bu daha yapacakları geride memleketi bölecekler buna payanda olan koltuk sevdalısı iyi parti aklını başına al ülkeyi içinden çıkılamayacak hale getirtme sorumlusu sen olursun
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 05.04.2023 10:30
    Muhalefetteki Diğer parti içindekilere fazla söze gerek yok, ama kendini Milliyetçi görüp İYİ parti içinde yer alanlar ha gayret edin ülkeyi bölmek isteyen PKK ile el birliğiyle ülkenin bölünmesi yardım edin. Milliyetçilik dediğin böyle olur.))))
Daha fazla yorum görüntüle