Gazeteci Cüneyt Özdemir youtube kanalındanda Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun "Üç ay içinde Avrupa’ya vizesiz girilecek" vaadini ti'ye aldı.

CHP lideri ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk'te katıldığı bir televizyon programında "Biz iktidara geleceğiz, Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, bu ülkeyi en geç 1 yıl içinde rahat nefes alacağı ülke haline getireceğiz. Ülkede her vatandaş AB'ye vizesiz girecek. Hasar tespitlerini yaptık. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Vizeyi kaldıracağız. Gerekli düzenlemeleri yapacağız. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Cüneyt Özdemir'in Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini ti'ye aldığı ifadeleri şu şekilde;

"OLACAK ŞEY VAR OLMAYACAK ŞEY VAR"

Maaş zammı veriyorsun da vizeler nasıl kalkacak? Olacak şey var olmayacak şey var. Ne diyecekler? Ey Avrupa Birliği gel bakalım, siz bize vizeleri kaldırmazsanız, biz de size vize uygulayacağız mı diyecekler. 

EMEKLİLERE ZAMLI MAAŞ UYUŞTURUCU BARONLARINDAN

Emeklilere maaş vereceğiz. parası nereden peki; uyuşturucu baronlarından. Diplomasinin de bir adabı var. Politikacılığın en güzel kısmı vaatte bulunmak. 

Kenan Taş da konuyla ilgili "'60-70 yılda olmayan bir şeyi 3 ayda kaldıracağım' demek çok mantıklı değil" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 165 Yorum Var
  • Serkan 08.04.2023 13:45
    Bu adamın peşinden gidenlerde ne olduğunu biliyor ama kendi ideolojileri yüzünden bu herife katlanmak zorunda hissediyorlar. "Kimse aptal değil".
  • Mehmet ARI 08.04.2023 09:18
    O değilde Ülkeye yazık olacak gerçekten..
  • Hanfter 08.04.2023 09:15
    Ne kadar Bos Bos Konusuyor Bugun Konustugunu Yarin inkar Ediyor Buna Oy Vereceklerin Hic Vatan Sevgisi Yoktur
  • Fatih 08.04.2023 05:59
    Bunda var ya tahtaya sürtecek akıl varsa ben ne olayım
  • Memed 08.04.2023 05:21
    Bay bay kemale bak hele! Uyuşturucu baronlarindan para alacakmış... Hayırdır! Milleti zehirliyen Uyuşturucu baronlarına ammeye hizmet eden devlete vergi veren büyük şirket muamelesinde mi bulunacaksin? Sen o makama kaset servisleriyle gelmedin getirildin. Çünkü sen piyonsun verilen talimatları uygularsın.
Daha fazla yorum görüntüle