Arnavutköy'de aynı fabrikada çalıştığı arkadaşı ile husumeti olan kişi, iş çıkışında arkadaşının önünü keserek sokak ortasında darp edip bıçakladı. Ağır yaralanan kişinin yaşam mücadelesi devam ederken olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Arnavutköy'de daha önceden aynı iş yerine çalışan Ayhan Ö. ve M.H. arasında yaşanan uzun süreli husumet bıçaklı saldırı ile sonuçlandı. Geçtiğimiz gün Ayhan Ö.'nün işten çıkmasını bekleyen husumetlisi M.H. ve S.H., işten çıkan Ayhan Ö. 'nün önünü keserek önce darp etti sonrasında ise defalarca bıçakladı. Sokak ortasında yaşanan dehşet anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken ağır yaralı şekilde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ayhan Ö.'nün yaşam mücadelesi devam ediyor.

Husumetlisine dehşeti yaşattı, yakalanıp cezaevine gönderildi
Yaşananlar üzerinde olay yeri ve çevresinde çalışma yapan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalanan M.H. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • İlhami 07.04.2023 14:03
    adalet sistemi doğru dürüst suçluya ceza vermeyince herkes kendi adaletini aramaya başlıyor maalesef.
  • fehmi 07.04.2023 12:10
    adaletin yetersiz kaldığı ülkelerde insanlar kendi adaletlerini kendileri sağlamaya çalışır. maalesef vergi afları ceza evindekileri af yasası çıkarılması zorbalara daha çok cesaret veriyor
  • kurtköylü 07.04.2023 12:06
    kısasa kısas kardeşim iyileşince .................
  • İbrahim 07.04.2023 12:03
    Mahkeme salonuna gitmek.hobi olmaya başladı nasıl olsa biri girer diğeri ona bakar olayda kaç kişi var ise döven vuran bıçak vs kullanan direk adam öldürme suçu verceksin daha olmaz millet iyice ti ye almaya başladı adaleti
  • Maurice Sakouvogui 07.04.2023 11:59
    icerde ayni sevgiyi gendine gösterilir umarim. eger cocuk ölürse vasiyettir kisasa kisas
Daha fazla yorum görüntüle