Habertürk ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programında sert tartışmalar yaşandı. Hukukçu Ersan Şen, gazeteci Sevilay Yılman'ın 6'lı koalisyonun HDP ile ortaklığını savunmaya kalkınca çileden çıktı. Şen, "Sizin istediklerinizi söylemek zorunda değilim. HDP ile benim sorunum var." dedi.

Habertürk TV ekranlarında Hukukçu Ersan Şen ve Gazeteci Sevilay Yılman arasında canlı yayında sert tartışma yaşandı. "Kemal Kılıçdaroğlu, ben seçilirsem ilk işim Kandil'i bitirmek olacak" sözlerini dedi mi demedi mi diye soran Ersan Şen'e tepki gösteren Sevilay Yılman arasında tansiyon yükseldi. 

"Ben sizin söylediklerinizi söylemek zorunda değilim diyen" Şen, "Ben milliyetçi kanadı temsil ediyorum. Sadece HDP'den gelen oylarla seçilemezsin. Anayasa'nın ilk dört maddesiyle sorunu olan HDP'yle benim sorunum var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 200 Yorum Var
  • Erdoğan 08.04.2023 23:22
    Sevilay i iran a yollayın
  • Fatih 08.04.2023 18:00
    Seçimi de kazanda hdpkklılar asla özerklik olmayacaktır. Kan aksa da Devlet izin vermezz. Bu Devlet kolay kurulmadı beyler. Kanla kuruldu kan akıtılır da parçalatılma yoluna gidilmesine asla izin verilmez bu da böyle biline.
  • Fatih 08.04.2023 17:54
    Pkk ile fetöyle iltisaklı kişiler görüştüler zannımca ama şimdiki Ak parti Mhp ile tam vatansever duruşa sahip. O çözüm sürecini icat edenler hep fetö ile irtibatlılardı bir dönem kullanıldılar sonra Devlet iplerini çekti olay bu benim anladığım. Chp nin birleştiği hdpkk özerklik için geliyor bu sefer farklı
  • Erdo 08.04.2023 17:51
    pkk nın partisinin, Atatürk ün kurduğu partiyi maymuna çevirmesine tepkisi gayet yerinde olmuş. Gözümüzün içine baka baka güzellemeler yapılarak, yok apo ya özgürlük, yok seloya özgürlük, yok özerklik söylemleri ile Türk halkıyla adeta alay ederek tüm benzemez bileşenlerin oluşturulduğu yedili çetenin seçimi kazanması beklenmektedir. Tabi Anadolu çocuğu yerse misali.
  • mehmet 08.04.2023 16:51
    herkez sakin ersan şen hariç niye akp pkk lılarla görüştügü zaman sesi çıktımi
Daha fazla yorum görüntüle