HDP'nin de destek verdiği 6'lı masanın ortak aday çıkarma konusunda uzun zamandır devam eden krizin yeni krizler doğurarak nasıl çözüldüğüne ilişkin animasyon sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye, 14 Mayıs 2023 seçimlerine doğru ilerlerken muhalefet partileri arasında yaşanan siyasi krizlere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu durum da sıkça sosyal medyada mizah konusu oluyor.

Daha önce Yedili Masa'daki kaosları mizahi bir dille ele alarak animasyon hazırlayan 'Kurtuba TV' bir çalışma daha yayınladı.

Animasyon filminde Yedili Masa'nın sıkça toplanıp dağılması, adayın bir türlü belirlenememesi, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'ın SİHA'ları hedef alması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul dışındaki çalışmaları, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklama yapmaktan kaçınması, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'kazanacak aday çıkarılmalı' diyerek Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkması ve İmamoğlu ile Yavaş'ı aday göstermek istemesi, yaşanan kriz sonrası Masa'dan zehir zemberek sözlerle kalkması ve tepkiler sonrası geri oturmak zorunda kalması ancak yeniden döndüğünde HDP'yi ittifakta görmesi konularına değiniliyor.

"SEÇMEN BiR AFALLAYACAK"

Animasyonda adaylığı konusunda diğer partilerin desteğini alan Kılıçdaroğlu kendisini İYİ Parti Lideri Akşener'e "Hep kazanacak aday çıkardık, kaybettik. Bu kez kazanamayacak aday çıkartacağız. Seçmen bir afallayacak." sözleri dikkat çekti.

Yorumlar 74 Yorum Var
  • Samih 08.04.2023 22:20
    Tam tiplerine yapılarına uygun bi video olmuş
  • dersenel 08.04.2023 20:59
    Gerçek komedi tiyatrosuna 100 çeker, super olmuş......
  • YKO 08.04.2023 19:54
    Harika olmuş...
  • hehehe 08.04.2023 19:30
    guzel olmus ama erdogan icin yalan soyluyor kuklayida izleyin hem o lafı evirip çevirmiyor direk erdogana soyluyor yalan soyluyor
  • Misafir 08.04.2023 19:04
    Güldür güldüre yüz çekmiş.....!
Daha fazla yorum görüntüle