CHP heyeti, milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Özellikle, CHP'de Ankara 1. bölge 4. sıradan aday gösterilen DEVA Partili Sadullah Ergin krizi katlanarak büyüyor. Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker canlı yayında yaptığı açıklamada, Yaşar Okuyan’ın da içerisinde olduğu bir grubun açıklama yaparak CHP’ye oy vermeyeceğini duyuracaklarını söyledi.

14 Mayıs Genel Seçimleri için geri sayım sürerken partilerde milletvekili adaylık listeleri belli oldu. DEVA Partili Sadullah Ergin'in CHP listelerinden milletvekili adayı olması ise büyük krize neden oldu. CNN Türk'te canlı yayında konuşan Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker flaş bir çıkışta bulundu.

"TARİHİNİN EN DÜŞÜK OYUNU ALACAK"

CHP'ye yakınlığı bilinen gazeteci İsmail Dükel, katıldığı programda Sadullah Ergin krizini değerlendirdi. Dükel, seçmenin tepkisinin büyük olduğuna dikkat çekerek, "CHP, Çankaya bölgesinde tarihinin en düşük oyunu alacaktır. dedi.

"OY VERMEYECEKLERİNİ AÇIKLAYACAKLAR"

Eski Devlet Bakanı Masum Türker de canlı yayında İsmail Dükel'in açıklamalarına atıf yaptı ve CHP'li bir ekibin, partiye oy vermeyeceklerini duyuracağını söyledi. Türker, partililerin de İsmail Dükel'in değerlendirmesine katıldığını aktardı.

Türker'in açıklamaları şu şekilde;

"Biraz evvel Yaşar Okuyan aradı. Şu anda 8-9 kişi bir araya toplanmışlar, yarın bir grup belki açıklama yapacaklar. Neden bu bölgelerde CHP'ye oy vermeyeceklerini açıklayacaklar. Biz konuşurken telefon etti bana"

 

Yorumlar 78 Yorum Var
  • Mustafa 12.04.2023 07:40
    Bunlar Tayyip olmasın diye terliğe oy verir boşverin takiyye yapıyorlar çiddiye almayın
  • Ankara'lı 11.04.2023 13:29
    Ben de oy vermeyeceğim
  • Yavuz 11.04.2023 12:46
    Atatürke hakaret ediyorsunuz,küfrediyorsunuz.Ödül olarak CHP milletvekili oluyorsunuz
  • Osman 11.04.2023 12:44
    Millet ittifakına bak.Bildiğin terör örgütü yuvası.Her türlü terör örgütü mevcut.
  • İlker 11.04.2023 12:23
    Tıpış tıpış gidecekler demedi mi kk. Olmadı bir adım daha ileri gider oy atmayanı hain, yahut yobaz ilan ederler işte o kadar. Hem onlar kim oluyor da oy verip vermeyeceğine kendiler karar verecekler.
Daha fazla yorum görüntüle