CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun iki yıl önce HDP'ye seslenerek "Dostunuzuz, dayanışma içerisindeyiz. Umutsuz olmayın." sözleri yeniden gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından aday çıkarmama kararı alan HDP'nin ve terör örgütü PKK'nın Yedili Masa'ya desteği sürerken CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun iki yıl önce yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Kılıçdaroğlu'nun kullandığı 'dostlarımız' kavramının özenle seçilmiş bir kavram olduğu ifade eden Tanrıkulu, HDP'ye seslenerek "Dostunuzuz, dayanışma içerisindeyiz. Umutsuz olmayın. Ne yaparsak beraber yapacağız. Bize güvenin" açıklamasında bulunmuştu.

"NE YAPARSAK BERABER YAPACAĞIZ BİZE GÜVENIN"

"Genel başkanımız 'dostlarımız' derken sadece Millet İttifakı'ndaki partileri kastetseydi 'Millet İttifakı' derdi. Dostlarımız özenle seçilmiş bir kavramdır" diyen Tanrıkulu, HDP'ye seslenerek "Dostunuzuz, dayanışma içerisindeyiz. Umutsuz olmayın. Ne yaparsak beraber yapacağız. Bize güvenin" açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Murat gözükara 14.04.2023 01:02
    Hainden dost mu olur... Atamın partisi bir avuç teröriste teslim ettiniz... YAZIKLAR olsun.....
  • Ata siirtli 14.04.2023 00:30
    Sen kimsin terörist savunucuları millet vekili olamaz zavallı lar hesabınızı gerçek atatürkçüler türk milleti soracak ne mutlu türküm diyene
  • sinirli 13.04.2023 23:29
    savcılar seçimden sonra chp nin baş aktörleri hakkında soruşturma başlatmalılar teröre aleni destek veriyor
  • Sezgin PKK lıdır 13.04.2023 23:22
    Bu adam PKK dan daha fazla PKK lıdır. Sezgin tanrıkulu tutuklanmalıdır.
  • HIDIR BUDUR 13.04.2023 22:44
    Eyyy KILIÇDAROĞLU ; sağına Canan KAFTANCIOĞLU'nu soluna da Sezgin TANRIKULUNU alıp CHP'nin içindeki ulusalcıları, milliyetçileri de safdışı bıraktın, ecnebilerle aşna fişna işler içine girdin yaaaaa ; hernekadar "kendini şişiren kurbağa" misali afra tafra yapsandaaa seçimlerde bu milletten okkalı bir cevap alacaksınnn...
Daha fazla yorum görüntüle