Zeytinburnu'nda trafikteki bir otomobil sürücü ile taksi şoförü arasında yol verme meselesi nedeniyle kavga çıktı. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Çırpıcı Mahallesi Çırpıcı Yanyol Caddesi'nde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde bir taksi şoförü ile otomobil sürücüsü arasında yol verme sorunu nedeniyle tartışma çıktı. Sürücü ve şoför arabalarını yolun ortasında bırakıp, inerek tartışmaya deva etti. Tartışma büyüyerek tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredekilerin araya girdiği kavga güçlükle sonlandırılırken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Uyarı 15.04.2023 18:14
    2 veya 3 saniye beni bekletemezsin kavgası bunun başka hiçbir telafuzu olamaz !! Bu konuda avrupalılar bizden 100 kat daha anlayışlı insanlardır malesef,aşmalıyız...yaya geçitlerinde insan olmasa bile otomatikman yavaşlamalıyız,kırmızı ışıklarda kayıtsız şartsız durmalıyız..yayalara yol vermeliyiz azami sürat verilerine uymalıyız..
  • Selim 15.04.2023 17:14
    Evet günümüzde yine bir Erkek şiddeti , öldürün birbirinizi , öldüren nasıl olsa ceza almıyor. Alsa da Af oluyor. Dışarı çıkıyor. Latin Amerika ülkelerine döndük. Cinayette 13 yılda ilk üçteyiz. Tabii ki Erkek cinayetinde 220 bin Erkek ölmüş..
  • MACKALI 61 15.04.2023 16:56
    Bir ka$ik suda dahi bogabilecegim bulgarlar bile Trafikte bir birlerine saygili.Evet mahlesef öyle..Türkiye Trafik kültürü ahlaki terbiyesi olmayan ülke.Trafikte yilda 15 bin ölü veren ve dünyadada ilk sirada olan MILLETIZ..
  • Yıldırım 15.04.2023 15:20
    Herkes adaleti kendi tayin ediyor. Çünkü mahkeme hiç ceza vermeden salıyor. Haklı veya haksız kavga ile adalet sağlanmaz. Bunu iyi ceza vereceksin ki birdaha ki kavga da hapis yatmalı
  • sami 15.04.2023 14:42
    Beyaz gömlekli sadece görüntü yapmış :) tutmasın beni kimse deyip milletin arkasına sığınan bir tip. :)) böylelerini evirip çevirip.. neyse...