AK Parti'nin resmi Twitter hesabından "Biz kimselere benzemeyiz" ifadeleriyle yeni reklam filmi paylaşıldı.

14 Mayıs Genel Seçimleri için yalnızca artık sayılı günler kaldı. Türkiye sandık başına giderek Cumhurbaşkanı ve milletvekili adayları için oy kullanacak. Partilerin reklam filmleri de yavaş yavaş televizyonlarda yayınlamaya başladı.

AK PARTİ TÜRKİYE’NIN PARTİSİ. DOĞRUSU AK PARTİ

AK Parti de sosyal medya hesabından " Kırmızının yanına beyaz gelince akan sular durur, kenetleniriz. AK Parti Türkiye’nin partisi. Doğrusu AK Parti" başlığıyla yayınladığı videoda seçmenlerinin karşısına çıktı.

AK Parti tarafından paylaşılan videoda, 7'den 70'e tüm vatandaşları ilgilendiren ve Başkan Erdoğan'ın liderlik ettiği vizyon projelere yer verildi.

Söz konusu videoda şu ifadelere yer verildi:

"Biz, kuzeyden güneye, doğudan batıya, 7'den 70'e bambaşka memleketiz. Birbirimizi severiz. Sevdiklerimiz için en iyisini isteriz. Beğendiklerimizin de hakkını layıkıyla veririz. Bazen öyle duygulanırız ki sözler kalbimizden gelir. Böyle bir kararlılık ancak inançla gelir. Takdirin böylesi, ancak işin ehlinden gelir. Ağzımızın tadı, dilimizden gelir. Övgünün böylesi ancak büyüklerimizden gelir. Temennimiz, dileğimiz, iyiliğimizden gelir. Öyle bir aşk ki bu, içimizden gelir."

"BİZ KİMSELERE BENZEMEYİZ"

AK Parti, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin yeni bir reklam filmi paylaştı.

AK Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşılan videoya, "Kırmızının yanına beyaz gelince akan sular durur, kenetleniriz. AK Parti Türkiye'nin partisi. Doğrusu AK Parti." notu düşüldü.

Hazırlanan reklam filminde, "Biz kimselere benzemeyiz. Birlikte sevindiğimiz de olur, birlikte kurtardığımız da. Her halimiz güzeldir, her yerimiz eşsiz. Biz kimselere benzemeyiz deli akar kanımız. Bazen ufak bir şakayı kaldıramayız, ama iş bağımsızlığımıza gelince dünyaları yerinden oynatırız. Yeri gelir bir avuç toprak için karşı karşıya geliriz ama söz konusu vatan toprağı olunca dünyayı dize getiririz. Bazen bir adımla geriliriz, iş yardımlaşmaya gelince ayak bastığımız yeri titretiriz. Burası Türkiye, biz kimselere benzemeyiz. Burada bakarsan bağ olur ama yan bakarsan çok fena olur. Damarımıza basılınca Karadeniz gibi hırçınızdır, söz konusu vatansa siyahla beyaz kadar keskinizdir. Biz kimselere benzemeyiz. Sarının yanına lacivert mi gelecek kırmızı mı diye didişiriz ama kırmızının yanına beyaz gelince akan sular durur kenetleniriz. AK Parti Türkiye'nin partisi. Doğrusu AK Parti." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • 3460 19.04.2023 09:12
    Doğruya doğru
  • Misafir 19.04.2023 05:32
    çok güzel biz kimseye benzemeyiz
  • MUZAFFER NAFİZ 19.04.2023 03:34
    Çok güzel olmuş. Yapanın düşünenin ellerine sağlık.
  • Alp Aslan 19.04.2023 02:25
    Muhteşem olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
  • Kıymet Kansu gerlek 18.04.2023 23:57
    Cok begendim kısaca özetimiz bir kandilden hırlayanlara ithaf ediyorum
Daha fazla yorum görüntüle