Karadeniz gazı, dün akşam Filyos'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı görkemli bir törenle devreye alındı. Tören sonrası Erdoğan'ın yaptığı müjdeli açıklamaların da ardından DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın Karadeniz gazıyla ilgili yaptığı eleştirilerin videosu yeniden sosyal medyada dolaşıma girdi.

Enerji sektöründe bağımsızlık yolunda atılan adımlar dün akşam yapılan tarihi törenle yeni meyvesini verdi. Türkiye'nin kurduğu dünyada sayılı enerji filosunun Karadeniz'de keşfettiği 710 milyar metreküplük dev doğalgaz rezervi devreye alındı.

ALİ BABACAN'IN KARADENİZ GAZI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Bu tarihi anların ardından Millet İttifakı üyesi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Karadeniz gazıyla ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada yeniden dolaşıma girerek viral oldu.

Görüntülerde "Nerede bu Karadeniz'deki doğalgaz" diyen Babacan, şu ifadeleri kullanmıştı;

Hani bizim Karadeniz’deki doğalgaza ne oldu? Ben onu merak ediyorum. Hani bu sahalar tüm Türkiye’nin doğalgaz ihtiyacını karşılayacaktı? Ne oldu diye buradan soruyorum. Yıllar geçti. Ta damadın enerji bakanlığı dönemi, hatırlayın 2016 mıydı neydi. 6 yıldır aynı türküyü çalıyorlar: Karadeniz'de doğalgaz bulduk.


Ne oldu? Yıllar önce araştırma gemisinde boy göstermiyor muydu damat? Ne oldu? Sen gelip burada Ankara'da basın toplantılarında 'Doğalgazı bulduk' diye insanlara umut satmıyor muydun! Ne oldu? Nerede ya bizim Karadeniz'deki doğalgazımız.

Yorumlar 358 Yorum Var
  • Vatansever 24.04.2023 15:28
    Ne yapsın ,Amerika ya karşı mahcup oldu .
  • Alperen 22.04.2023 20:59
    Ne oldi paşinyan doğalgaz nerde deyirdin.
  • bülent duman 22.04.2023 15:40
    yazık bir de ekonomiden anlıyor.boş yere yılşlarımız heba olmuş
  • Mert 22.04.2023 14:18
    Fetönün siyasi ayakları zaman içinde iyot gibi açığa çıktılar. İyi görürnümlü iyiliklere düşmanlar
  • vedo 22.04.2023 10:57
    moillet gaz deyilde havasini alaacak bilinen bu
Daha fazla yorum görüntüle